Laurențiu Reghecampf a împlinit 47 de ani pe 19 septembrie și a preferat să-și petreacă ziua de naștere în compania celor dragi. Fostul antrenor al Craiovei a fost surprins la un restaurant din zona Nordului, din Capitală, alături de Corina Caciuc și de fiul lor, Liam. Acolo, i-au găsit paparazzi Mediaflux, care au publicat imagini de familie cu toți trei. Pe lângă ținutele sport și rucsacul Yves Saint Laurent, pe mâna Corinei Caciuc am remarcat celebra brățară Cartier „Just un clou”, care arată precum un cui îndoit, dar al cărei preț poate ajunge și la 50.000 de euro bucata, în funcție de câte diamante sunt montate în ea (vezi imagini în galerie). Pură coincidență sau pură intenție, oricum ar fi, acest lucru îi dă apă la moară impresarei, care nu a vorbit deloc frumos despre rivala care i-a furat bărbatul.

Cum „a copiat-o” Corina Caciuc pe Anamaria Prodan

Este tipul de accesoriu pentru care Anamaria Prodan, viitoarea fostă soție a lui Reghe, a făcut o obsesie de mulți ani, ea având în prezent zeci de brățări Cartier, din colecțiile „Just un clou”, „Love” sau „Panthere”. De altfel, Prodanca adoră să-și afișeze podoabele exclusiviste, iar numai în imaginea de mai jos regăsim două brățări „Just un clou”, același model purtat și de iubita lui Reghe. Nu știm însă și dacă același preț.

ana-maria-prodan-bratari-ceasuri-inele-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Anamaria Prodan, apariție de 1 milion de euro în oraș!

Luna trecută, Anamaria Prodan a publicat pe Instagram o fotografie în care efectiv avea o apariție de peste un milion de euro. În poză apărea lângă superbul ei Ferrari negru (250.000), având la mână arsenalul de 10 brățări Cartier (150.000 de euro), inelele cu diamante (300.000 de euro) și ceasul Richard Mille Skull, care se pare că e o nouă achiziție (500.000 de euro). Nu este singurul ceas Richard Mille din colecția impresarei, care se pare că a scăpat de fixația pentru Rolex și Cartier, în materie de ceasuri, și și-a găsit alt brand preferat. Nu mai punem la socoteală bijuteriile de la gât, ochelarii de soare, hainele și încălțămintea. Cert e că Anamaria Prodan chiar vrea să fie o apariție de milioane, și la propriu, și la figurat.

anamaria-prodan-1-milionSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 10 / 11

Citește și: Laurențiu Reghecampf, surpriză în miez de noapte de la Corina Caciuc. Antrenorul a împlinit 47 de ani! Ce mesaje și-au transmis cei doi în văzul lumii. Prima fotografie cu chipul lui Liam!

Citește și: Anamaria Prodan și fiica de 22 de ani, în aceleași costume de baie. 1000 de euro bucata și poți arăta așa la plajă!