Cătălin Scărlătescu a făcut un anunț pe care mulți îl așteptau. În cadrul unui interviu pentru Antena Stars, uuratul de la „Chefi la Cuțite” a oferit detalii despre povestea de dragoste pe care o trăiește alături de jumătata lui. Mai mult, celebrul bucătar a vorbit și despre dorința de a deveni tată!

Cătălin Scărlătescu nu mai este singur! Celebrul chef a mărturisit că are de puțin timp o relație, pe care nu își dorește să o expună atât de mult. Bucătarul a mărturisit, în exclusivitate pentru Antena Stars, că deși nu este genul care să îsi expună viața amoroasă, asta nu înseamnă că nu poate avea alături o parteneră de viață.

chef catalin scarlatescu si-a facut o operatie esteticaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Cât despre rolul de tătic, Cătălin Scărlătescu a dat primele declarații despre cum vede viața „în trei”. Vedeta Tv a mărturisit că își dorește copii, dar că îl înspăimântă de-a dreptul rolul de tătic. Juratul de la „Chefi la Cuțite” este de părere că trebuie să existe multă înțelegere și compatibilitate între cei doi parteneri, pentru a putea deveni părinți.

„Sunt foarte relaxat. Viața e frumoasă, e fantastic așa, să nu te streseze nimic. Îmi doresc copii, dar nu poți face copii așa una două. Trebuie să ai chimie, să fiți compatibili. Să știi ce viziune are, ea să te înțeleagă. Eu la copii sunt pilaf. Nu mă pricep. La mine contract, primii doi ani să mă lase în pace că înnebunesc. Cine o vrea. Nu mă bag. Nu mă pricep. Mi-e frică.”, a mai spus Cătălin Scărlătescu pentru Antena Stars.

Deși e foarte discret când vine vorba despre viața lui amoroasă, e pentru prima dată când chef Scărlătescu recunoaște că are o iubită și face declarații despre jumătatea lui.

Citește și:

În sfârșit iubește din nou! El este noul iubit al lui Katie Holmes! Cum s-au pozat îndrăgostiții

Îl recunoști? Azi e mare vedetă TV și tocmai a publicat o carte, dar aici abia învăța să scrie