Chef Cătălin Scărlătescu este pe cai mari. La TV face audiențe colosale alături de cei doi colegi, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, cu care jurizează în emisiunea „Chefi la cuțite” (Antena 1), în viața amoroasă a tras lozul cel mare, având o iubită superbă, pe Doina Teodoru, iar acum se pregătește să dea lovitura și în afaceri. Chef Cătălin Scărlătescu tocmai și-a deschis propriul restaurant, dar cine va lucra cu el nu va avea viață ușoară.

Chef Cătălin i-a povestit lui Speak și de unde vine pasiunea lui pentru bucătărie. Practic, el a crescut printre oale și cuptoare. „Ai intrat vreodată într-o bucătărie profesională? ai văzut că există niște mese de inox, care undeva jos au o poliță. Ei, eu, în momentul în care am fost adus de la maternitate, într-un coșuleț din-ăla, m-au vârât acolo, că aveau treabă, aveau o masă. Și, pac, mai urlam, mai dădea o țâță (…) Eu am învățat să merg în restaurant, ținându-mă de fețele de masă.

catalin-scarlatescuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Chef Cătălin Scărlătescu, dezvăluiri rare despre familia lui

Părinții mei, neamurile mele, tot ce înseamnă familia din jurul meu au fost cârciumari. Străbunicul meu, părinții bunicilor mei, erau din Cotu Văii (sat în comuna Albești, județul Constanța), Gheorghe Ene îl chema și avea o căruță cu cai și căra mâncare la lingurari, adică la oamenii care munceau pe câmp.

Aveam 3 ani și mă urca în căruță și mă duceam și puneam mâncare la lingurari. La 3 ani. La 7 ani am făcut la telefon prima mea tocană de cartofi cu bunică-mea. Și uite așa am început să gătesc în bucătărie. La 17 ani am lucrat pentru prima dată oficial la un hotel în Eforie Sud, am fost comisioner se numea pe vremea aceea, acum e actualul bell-boy. Eram băiatul de la intrare, care căra un televizor, un geamantan. Era în 1987”, a declarat Cătălin Scărlătescu la podcastul lui Speak.

Citește și: Cătălin Scărlătescu: „În restaurantul meu nu va exista salariu. Eu nu le dau bani. În restaurantul meu nu există pauză, nu există fumat, nu există telefon mobil”

Citește și: VIDEO Toată lumea e a lor! Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu dansează pe străzi, se sărută și se adoră

Citește și: Iubita lui Cătălin Scărlătescu, superbă în costum de baie. Doina Teodoru știe cum „să-l topească” pe zbirul de la „Chefi la cuțite”