Au fost colegi la grădiniță, în școala generală au stat în aceeași bancă, iar de peste 16 ani formează cel mai îndrăgit duo de la TV, având una dintre cele mai de succes emisiuni. Deși mulți au spus că relația lor s-ar fi răcit și nu mai sunt prieteni, Răzvan și Dani demonstrează încă o dată că prietenia lor e mai puternică ca oricând și niciodată nu și-ar întoarce spatele. Cei doi sunt de părere că nu ar fi avut succes în televiziune dacă nu mergeau pe același drum împreună și nu ar schimba deloc acest lucru.

„În niciun caz(n.r.- nu ar fi avut succes fără Dani)! Vorba aia cu ”unul e Răzvan și Dani” s-a tot confirmat. Nici nu ne vedeam altfel. Știți povestea noastră, prima oară la Timișoara ne-am angajat cu un singur demo, un singur CV și pe un singur salariu. Fiecare își are părticica lui în structura asta și fiecare face lucurile exact cum sunt ele gravate pe siglă, sunt două roți zimțate care nu se pot răsuci una fără cealaltă”, a mărturisit Răzvan în interviul pentru TV Mania.

„Cu siguranță, nu! Mă uit şi acum la oameni care fac singuri televiziune şi îmi dau seama că au un mare minus şi că nu au pe ce să se bazeze, nu au un respiro, atunci când sunt şi ei obosiţi. Cu siguranţă, forţa noastră ar fi împărţită la 10, fiecare singur. Nu ştiu ce părere are Răzvan”, a spus și colegul lui.

Mai mult, Dani recunoaște că lui chiar i-ar mai plăcea să locuiască în aceeași casă cu Răzvan ca în tinerețea lor, dar nu de aceeași părere e și bunul lui prieten.

„Desigur, dar nu cred că aş avea loc de nenumăratele haine, mai exact sacouri ale colegului Răzvan. Cred că ar avea o parte din camere ocupate cu asta. Noi nu ne-am schimbat tabieturile, ne uităm în continuare cam la aceleaşi filme. Ce m-ar bucura este că aş putea în sfârşit să îl pun la treabă pe Răzvan, pentru că se laudă zilnic la emisiune că a învătat să gătească. Atunci când stăteam împreună găteam cu schimbul, duminica, şi nu ne ieşea. Eu tot n-am învăţat să gătesc, el, în schimb, da!”, a mărturisit Dani pentru TV Mania.

„Probabil pentru un weekend, dar nu pentru mai mult. Mai împărțim câte o camera de hotel pe la diverse evenimente și ne mai aducem aminte de perioada în care am stat împreună de dimineața până seara”, a spus Răzvan.

Întrebați dacă mai există lucruri pe care nu le știu unul despre celălalt, cei doi au dat cele mai sincere răspunsuri.

„Sper că mai există lucruri pe care nu le știm unul despre altul. Zona asta de mini-mister ajută ca în orice altă relație, deși sunt multe povești pe care le știm unul despre celălalt, ba chiar, uneori ni le împrumutăm atât de des, încât credeam că lucrurile povestite mi se întâmplaseră mie și nu lui Dani”, a spus Răzvan.

„Dacă ar exista, cred că l-aş afla azi, dar deocamdată nu ştiu dacă există. Imediat ce aflu, o să mă apuc de cercetat. Nu cred că există”, a răspuns și Dani.