Întrebată dacă se desparte de el, Ioana a răspuns că tot ce își dorește acum e să se liniștească și că Ilie trebuie să-și rezolve niște probleme din trecut. „Ilie e foarte încărcat și trebuie să-și rezolve problemele din trecut. Eu am incercat să-l ajut, dar nu am reușit. (…) Eu nu voiam să se afle și să ajungă totul în presă. Nu m-am decis încă dacă voi divorța sau nu. Tot c vreau acum e să mă liniștesc și apoi mă voi gândi”, a declarat Ioana Năstase în emisiunea lui Măruță.

Ioana a povestit că după cearta cu Ilie, ea a plecat imediat la Constanța, iar soțul ei a rămas la București.

„Eu sunt la Constanța, am plecat imediat după scandal, am plecat cu ce aveam pe mine și nu m-am mai uitat înapoi”, a mai spus Ioana a lui Năstase.

Întrebată dacă problemele la care se referă au legătură cu fosta soție, Brigitte Pastramă, bruneta a răspuns imediat fără să stea pe gânduri: „Pentru mine Brigitte este o doamnă. Nu m-a deranjat femeia niciodată, pentru mine chiar e o doamnă și am tot respectul și pentru ea și pentru Amalia. Nu au nicio legătură cu probleme lui”.

Soţia lui Ilie Năstase a comentat şi pe marginea afirmaţiilor făcute de milionarul Nick Rădoi.Ea susține că nu a avut nicio legătură cu cearta dintre ea și Năstase, tot ce a fost între ei doi ține de domeniul trecutului și urarea lui a fost una simplă și normală.

Ioana Năstase a sunat la 112 şi a afirmat că a fost agresată fizic de fostul lider mondial.

„E adevărat ce a apărut în presă. Nu vreau să dau prea multe detalii, pentru mine e foarte important că am reușit să scap teafără pe ușă. Nu vreau să vorbesc urât la adresa lui. Tot ce mi-am dorit a fost să ies de acolo teafără. Nu am depus plângere din respect, că nu e frumos. Am stat împreună, a bucurat atâtea milioane de oameni.

Ar fi fost urât din partea mea să vorbesc de rău despre el. Totul a pornit de la o chestie banală, dar nu vă pot detalia. Nu vreau să vorbesc prea multe. Nicodată nu l-am acuzat de ceva, nu sunt geloasă. Era liniște și pace și deodată… Tot ce pot să spun e că el e încărcat din alte părți și vine și se răzbună pe mine. Nu știu ce să vă spun, că acum sunt și sub șoc. M-am speriat foarte tare. Am 45 de ani și m-am speriat foarte tare.

Nu sunam la 112 dacă mă agresa doar verbal. Eu îl respect ca om, e o valoare, nu veneam eu acum să vorbesc… Nu mă așteptam să se afle la presă, dar nici nu pot să nu răspund, că ar fi urât din partea mea. Eu voi încerca să fie mai tot timpul cineva în preajma mea în perioada următoare pentru a nu degenera situația. Sunt atât de speriată încât nici nu-mi găsesc cuvintele. Chiar îmi tremură și acum picioarele…”, a spus Ioana Năstase pentru ProSport.

Ce spune poliția?

Punctul de vedere oficial al Poliției Capitalei, după scandalul dintre Ilie şi Ioana Năstase

„Cu privire la informațiile apărute în spațiul public, facem următoarele precizări: În seara de 8 ianuarie 2021, prin apel 112 a fost sesizat un conflict casnic.

La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Secției 2, care au luat legătura cu persoana care a reclamat situația. Aceasta a refuzat să formuleze plângere sau punerea în aplicare a unui ordin de protecție provizoriu”, transmite Poliția Capitalei, informează Gândul.

Citește și:

Lidia Buble, look de rusoaică. Imaginea cu care artista și-a impresionat fanii

Shiloh, fiica cea mare a Angelinei Jolie e schimbată total. Cât e de frumoasă!