„Nu știu cum se zice la români sau în alte părți. Felicitări, să fie într-un ceas bun, bravo, bă! O să avem un ‘nepoțel’. Deja au început împărțelile. Ne împărțim motoarele, mașinile, să vedem care ce ia, că bănuiesc că nu o să mai ai nevoie de ele, Dănuțule. Hai să fim serioși. Am împărțit deja tot de aseară”, i-a transmis Răzvan Simion colegului său, în cadrul emisiunii „’Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1.

Amuzat,Dani Oțil i-a răspuns imediat prietenului său și l-a asigurat că venirea pe lume a bebelușului nu va schimba cu nimic pasiunea lui pentru mașini și motoare.

Citește și: Dani Oțil o să fie tătic! Gabriela a publicat prima imagine cu burtica de gravidă.

gabirela-e-insarcinataSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Dani și Gabriela deja caută nume pentru bebeluș

„Mulțumesc. Voiam să vă spun acum ceva timp, dar mi-a luat-o Smiley înainte. A scos o melodie și am și eu una, dar mai am două versuri la ea. În ziua de azi dacă nu faci ceva special, o statuie, nu există. Să mă felicitați când o să îl dau la facultate și nu o să fie un drogat, un tatuat, o vagaboantă. (…) Nu se schimbă nimic. Nu am făcut mare lucru eu, doar am stat. Nu se termină viața de rider și de pilot. Așa am început, între două curse”, a declarat iubitul Gabrielei Prisăcariu.

Dialogul dintre Răzvan, Dani și Ramona a continuat, iar bunul lui prieten l-a întrebat dacă au aflat sexul copilului, iar răspunsul lui Dani a fost afirmativ, semn că sarcina e deja în trimestrul doi.

„Știm exact ce o să fie. Promit că într-o lună vă spun și sexul”, a spus Dani. Însă, a intervenit imediat Ramona: „E băiat sigur dacă el a stat. Așa știu eu.”

Însă nu după mult timp, Dani a revenit cu precizări, lăsând de înțeles că el și Garbriela vor avea fetiță. Mai exact, în timp ce o vorbeau cu o telespectatoare și aceasta s-a prezentat și a spus că numele ei este Rahela, matinalul a sărit imediat și a spus că e un nume frumos și că și ei deja caută variante de nume.

Gabriela este însărcinată în 16 săptămâni

Mulțumesc mult pentru mesaje, chiar m-am emoționant. Cred că e de la hormoni. ”Suntem în 16 săptămâni, 4 luni, burtica crește ușor, ușor. Din păcate la capitolul sport nu vă pot arăta exerciții deoarece din motive medicale nu am voie să fac mișscare deloc. Trebuie să stau linișită, am pus 2 kilograme, nu știu dacă e mult sau puțin și nici nu mă interesează. Îmi este foame încontinuu și mănânc foarte multă mâncare. Aș mânca non-stop și numai mâncare consistentă, ciorbiță, tocăniță, foarte multă mâncare gătită. Nu-mi trebuie dulce deloc, ceea ce din câte am înțeles este foarte bine”, a spus Gabriela Prisăcariu pe contul său de socializare.

Mai mult, Gabriela a lăsat de înțeles că nu a fost ceva programat, spunând că nu se simte pregătită pentru venirea copilului, nici ea, nici Dani.

”Mă bucur că am terminat cu mesajele acelea <> De ce vă băgați cu bocancii în viețile oamenilor, poate unele cupluri nici nu pot face copii, de ce trebuie să faceți astfel de mesaje, am terminat cu mesajele astea, acum aștept să înceapă mesajele când vă căsătoriți și când faceți un nou copil”, a mai spus Gabriela Prisăcariu.

Dani Oțil va deveni tătic pentru prima oară la 40 de ani, Gabriela Prisăcariu (28d e ani) fiind însărcinată cu primul lor copil. Cei doi au făcut marele anunț pe conturile sale de socializare, în stilu-i caracteristic. ”Pentru toți cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: când faceți un copil… Pentru toți cei care au ceva cu pătrățelele noastre… Pentru toți cei care merg cu bebelușii 10-12 ore cu avionul, ca să vadă și bebelușii insule… Pentru toți… Hai că am glumit…nu pentru voi… Ci pentru noi…o să avem un copil! Am decis să spun aici, pentru că în curând mi se va vedea burta și se vor face speculații. Promit să mă refac repede”, a scris Dani Oțil pe conturile de socializare.

Citește și: Kate Middleton, o femeie nemiloasă care visează să ajungă regină. Acuzații grave la adresa ducesei

Fiul cel mare al Ancăi Serea a împlinit 19 ani! Cum arată David, întâiul născut al vedetei