Un gest necugetat, impardonabil și mai ales graba de a publica imaginile pe Instagram l-au costat pe chef Cătălin Scărlătescu. Acesta s-a fotografiat cu mașina pe plaja din Vama Veche, în dreptul celebrei cherhanale pe care o știu toți vamaioții și unde chef Cătălin gătește adesea, așa cum s-a întâmplat și weekendul acesta.

chef-catalin-scarlatescu-vama-veche-4SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

În pozele de pe Instagram, chef Cătălin apare lângă mașină, un Ford Ranger Raptor cu numere de Ilfov. Nu se știe dacă el este cel care a condus până acolo sau dacă mașina îi aparține, însă ținând cont de hashtag-ul scris pe Instagram, este foarte posibil să o dețină temporar, pentru un test drive. De remarcat că era asortat cu mașina portocaliu și poate tocmai acest lucrur a vrut să îl arate și prietenilor virtuali.

Ședința foto a avut loc fix pe plajă, lângă celebra ușă colorată de la cherhana, unul dintre cele mai „instagramabile” și cunoscute locuri din Vama Veche. „Așa a arătat weekend-ul meu prelungit. #rangeraptor, să vedem ce va urma și în acest sfârșit de săptămână”, a scris chef Cătălin, pe Instagram.

Cătălin Scărlătescu, val de critici din cauza pozelor din Vama Veche

Reacțiile fanilor sunt greu de reprodus aici, cert este că juratul de la „Chef la cuțite” a fost desființat de internauți. Iat[ doar câteva dintre comentarii:

„Bravo, flăcău. Urmează cabana Mălăiești, Vf. Moldoveanu, pe scăfârlie la Sfinx? Nu ne ține în suspans, zi-ne pe unde îți mai faci neamurile de râs”.

„Domnule Scărlătescu, vă sugerez să vizitați Japonia, Korea de Sud, Taiwan şi veți vedea, poate veţi şi învăţa, ce înseamnă respectul pentru natură şi pentru cei din jur. Educația şi bunul simţ le dobândeşti la începutul vieții şi le îmbunătățeşti pe tot parcursul ei. Este mare păcat că la noi se pierde pe zi ce trece şi este şi mai rău că oamenii nu îşi dau seama că pot influența negativ pe foarte mulți din jurul lor”.

„Te pup, Cătă, barosane! Aiurea că nu s-a găsit nimeni să toarne niște asfalt pe plajă, ca să nu-ți murdărești frumusețe de jante cu nisip din ăla. da, e ok că o bagi în mare puțin, să o speli, și aia e, Cătălin 1 – Plaja 0”.

Reacția ironică a lui Liviu Mihaiu

Jurnalist, activist de mediu și fost Guvernator al Deltei Dunării, Liviu Mihai a taxat, și el, gestul lui Cătălin Scărlătescu. „Să-i spună cineva târtanului crăcănat că la Vamă nici cocalarii cu bemnve nu îndrăznesc să urce până la poarta sărutului”, a scris jurnalistul pe Facebook. Liviu Mihaiu a găsit imaginea pe un grup dedicat stațiunii Vama veche și a repostat-o de acolo.

Conform Ordonanței 202/2002, art.77, alin. 3, lit. 2, constituie contravenție circulaţia sau staţionarea vehiculelor pe plaje, diguri şi faleze, cu excepţia locurilor anume destinate în acest scop sau pentru intervenţii operative. Amenda este cuprinsă între 10.000 și 20.000 de lei.

Citește și: Cătălin Scărlătescu, adevărul despre despărțirea de Doina Teodoru, după America Express. El și-a făcut bagajele și a plecat

Citește și: Doina Teodoru, despre relația cu Cătălin Scărlătescu: „E o diferență mare de vârstă între noi și atunci suntem judecați”