Cine și-ar fi imaginat, pe vremuri, că Dani Oțil va ajunge să fie nășit de fosta lui colegă de la Antena 1, Roxana Ionescu, alias Mama Natură de la „Ciao, Darwin” (2003-2005). Dar iată că nebănuite sunt căile vieții, iar cei doi au ajuns să se înrudească. La nunta, de duminică, Roxana Ionescu l-a condus la altar pe Dani Oțil, iar nașul Tinu Vidaicu i-a oferit brațul său superbei mirese Gabriela Oțil (foto galerie).

„Căsnicia voastră să fie o călătorie plină de iubire, armonie și fericire! Suntem mândri și bucuroși să fim nașii voștri și să vă însoțim în această minunată aventură a vieții”, a scris Roxana Ionescu pe Instagram, la o zi după nuntă, când a reușit să-și tragă sufletul.

Cât au costat rochiile nașei Roxana Ionescu

Rochia roșu burgund a fost purtată la ceremonia religioasă

Toată lumea a remarcat cât de frumoasă a fost Roxana la nunta lui Dani cu Gabriela, reușind să fie o nașă spectaculoasă și fără rochii pompoase sau coafuri extravagante. La biserică și în prima parte a petrecerii, Roxana Ionescu (38 de ani) a purtat o rochie roșu burgund, semnată Silk Love & Lace. Rochia, realizată din voal Georgette subțire, cu cădere grea și fir lurex inserat, după cum se arată în descrierea de pe site, costă 2900 de lei și poate fi realizată pe mai multe culori. Voalul Georgette este o țesătură semitransparentă, fină, cu o cădere fluidă.

Rochia mov, perfectă pentru petrecerea în aer liber

Cea de-a doua rochie, de un lila electrizant, a complimentat silueta filiformă a Roxanei și a ajutat-o să iasă în evidență pe ringul de dans. Decoltată, cu o despicătură sexy pe coapsă, ținuta a fost o alegere potrivită pentru o nuntă în aer liber, lângă lac și lângă piscină. Rochia mov este o creație Norina Stoica, din colecția primăvară-vară 2023, este realizată din voal chiffon de mătase naturală și se realizează pe comandă, în showroom. Prețul pentru o astfel de ținută de gală pornește de la 4.200 de lei, conform informațiilor afișate pe site. Am solicitat la showroom un preț exact pentru rochia Roxanei, însă momentan nu am primit nici un răspuns.

La un simplu calcul, reiese că te-ar costa 7100 de lei pentru a cumpăra cele două ținute de nașă, purtate de Roxana Ionescu, fără să mai punem la socoteală încălțămintea, coafura, machiajul sau accesoriile. Dar, ce-i drept, Roxana a fost o apariție vibrantă și senzuală.

roxana ionescu nunta dani otil (5)SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

Dani și Gabriela Oțil s-au cununat religios pe 30 iulie 2023

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut cununia religioasă duminică, 30 iulie, la 2 ani de când au devenit soț și soție. Doamna Oțil a fost o mireasă superbă, iar mirele nu s-a lăsat mai prejos. Fiul lor, Tiago, le-a fost cavaler de onoare, iar nași, aceiași prieteni buni, Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au cununat la Mănăstirea Cașin, din Capitală, iar petrecerea a fost organizată la un local cu piscină, pe malul lacului Buftea.

nunta-gabriela-dani-otil-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 10 / 16

Citește și: Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, nuntă ca în povești. Mireasa lui Oțil, absolut superbă. Imagini de la petrecerea de la piscină

Citește și: Actrița Victoria Răileanu s-a măritat pe o barcă, în Grecia, apoi a plonjat în apă. Imagini de la cununia inedită

Citește și: Sandra Izbașa, o mireasă încântătoare! Fosta mare gimnastă a făcut nuntă la palat. Imagini superbe cu marile campioane, în rochii de gală