În timp ce toată lumea stă cu ochii pe familia regală britanică și pe scandalul dintre cele două cumnate, Kate Middleton și Meghan Markle, în familia regală din Serbia, Crăciunul a venit cu foarte multă bucurie prin venirea pe lume a unei noi moștenitoare.

Anunțul a fost făcut de prințul moștenitor Alexander, vărul prințului Mihailo. „Majestatea Sa, prințul Alexander, anunță cu bucurie că Altețele Sale Regale, prințul Mihailo și prințesa Ljubica, au devenit părinții unei fetițșe, pe nume Natalija, miercuri, pe 26 decembrie, la ora 10.15, la Belgrad”, a anunțat casa regală.

Tatăl prințului  Mihailo a fost nepotul  regelui Ferdinand I al României și al reginei Maria

Prințul Mihailo și prințesa Ljubica sunt căsătoriți de doi ani. Cei doi și-au unit destinele pe 23 octombrie 2016 la biserica Saint George din Oplenac, iar petrecerea a fost organizată la Palatul Alb de prințul moștenitor Alexandre și prințesa Katherine.

Prințul Mihailo s-a născut în Londra, în 1985 și este fiul prințesei Linda și al regretatul prinț Tomislav, nepotul lui Ferdinand I și al Mariei a României. Tomislav a fost cel de-al doilea fiu al regelui Alexandru I al Iugoslaviei și al reginei Maria a Iugoslaviei, a doua fiică a regelui României Ferdinand I și a Mariei a României.

Prințesa Ljubica a fost născută și crescută în Belgrad și a terminat masterul Facultății de Farmacie.

Vezi şi locuri de vizitat în Belgrad!

CItește și: