Se strâng rândurile la America Express, iar în competiție au rămas doar 5 echipe. În ediția 28 a emisiunii de la Antena 1, trei echipe au intrat în cursa pentru ultima șansă: Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu și Bie Adam și Mickey.

La final, Bie Adam și mama ei, Mikey, au ajuns pe ultimul loc și au descoperit că vulturul a avut culoarea roșie, lucru ce le-a adus eliminarea din competiție, în ediția din 1 martie 2023. Emoțiile nu au lipsit, iar despărțirea de colegi a fost grea.

Bie Adam, mesaj emoționant după eliminarea de la America Express

Bie Adam, vloggerița cu peste un milion de urmăritori pe Youtube, a scris un mesaj emoționant pe rețelele sociale, după eliminarea de la America Express.

„Am ajuns în orașe periculoase, am mers în benele mașinilor, am fost acoperite de jeg din cap până în picioare, cu zilele, am făcut cunoștință cu sute de străini cu inima mare și le-am ascultat poveștile, am mâncat din voința oamenilor cu inima mare, o dată pe zi sau poate deloc în unele zile, am dat interviuri până când aproape adormeam una peste cealaltă, am dormit pe jos, am simțit extazul și dezamăgirea, am avut crize de râs și ne-am înfuriat când nu ne ieșeau lucrurile pentru că spiritul competiției e mai puternic decât ne așteptăm amândouă, ne-am certat și imediat după ne-am împăcat, am învățat împreună multe lecții despre puterea prezentului, dar cel mai important este că am făcut toate astea împreună.

bianca-adam-3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Nu puteam să-mi imaginez un coechipier mai potrivit, care să mă ridice mai bine, care să-mi inspire atât de multă determinare și care să mă facă să mă simt mai safe decât o face mama. Te iubesc din toată inima și îți mulțumesc că ai ales să iei parte cu mine la cea mai tare experiență.

Cea mai intensă, obositoare, antrenantă, periculoasă, extremă și transformatoare aventură din viața noastră, America Express, se încheie aici. Sunt recunoscătoare pentru toate amintirile pe care le-am adunat împreună cu cea mai cool ființă pe care o cunosc. Sunt recunoscătoare pentru echipa care ne-a fost alături la bine și la greu. Sunt recunoscătoare pentru munca celor 100 de oameni din producție, implicați și dedicați acestui proiect incredibil de tare și sunt infinit recunoscătoare pentru fiecare moment. Ne vedem pe Youtube”, a scris Bie Adam pe contul său de Instagram, la scurt timp după eliminarea să din emisiunea America Express.

Ce vedete participă la America Express și care sunt noile reguli în concurs

Pe Drumul Aurului la America Express au pornit Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, fostele mari gimnaste Larisa Iordache și Diana Bulimar, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, Bianca Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela.

Până acum, patru echipe au părăsit competiția: Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bruja și Pufeh, Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, Bie și Mickey.

Acestea sunt vedetele care, în acest sezon, concurează pentru mult râvnitul premiu de 30.000 de euro. Până la finală, însă, concurenții se întrec și pentru o nouă miză, care face competiția și mai aprigă. Este vorba despre Jokeri, aruncați în joc pentru prima dată la America Express. Aceștia au puteri nebănuite pentru echipele care ajung în posesia lor: de la cazarea la un hotel în timpul etapei respective sau mașina asigurată până la următoarea locație, până la dreptul de a fura mașina unei alte echipe întâlnite pe drum.

America Express – Drumul Aurului a început din 15 ianuarie, la Antena 1. Emisiunea este difuzată duminica de la ora 20.00, iar de luni până miercuri, de la ora 20.30. După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și-n lat, sezonul 5 a schimbat continentul și s-a mutat în America. Drumul Aurului duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri. După varianta italiană, Antena 1 este a doua televiziune din lume care pornește pe acest traseu periculos.

Citește și: VIDEO Cum l-a jignit Doina Teodoru pe Cătălin Scărlătescu la America Express. Toată lumea a râs, mai puțin el

Citește și: Andreea Antonescu: „Eram însărcinată în America Express, dar nu știam. Îi mulțumesc lui Dumnezeu și azi că am un copil perfect sănătos”