După despărțirea de Victor Slav, Anda Adam și-a găsit fericirea lângă Sorin Andrei Nicolescu. Cei doi s-au îndrăgostit nebunește, iar Sorin a cerut-o în căsătorie după doar o lună de relație, iar la mai puțin de un an au devenit soț și soție. Însă, se pare că povestea lor de dragoste a ajuns la final.

Anda Adam și Sorin s-au casatorit în iunie 2015, la nici un an de când s-au cunoscut. Deși zvonea la acel moment că artista ar fi însărcinată, ea a negat informațiile și abia la o lună de la nuntă, în iulie 2015, a anunțat că ea și Sorin vor deveni părinți, fiind însărcinaă în cinci luni. Pe 30 noiembrie, în 2015, Anda a născut o fetiță, pe nume Evelin. Frumoasa artistă radia de fericire alături de soțul ei, care e cu cinci ani mai tânăr, și păreau foarte îndrăgostiți. Însă, potrivit spynews.ro, povestea lor de iubire ar fi ajuns la final și ar fi divorțat în secret.

Drept dovadă stă faptul că cei doi nu mai au poze împreună pe rețelele de socializare, deși până acum câteva luni, soțul ei apărea și în filmulețele de pe vlogul ei. Ei nu se mai urmăresc pe Instagram și nu au mai fost văzuți de luni bune împreună și culmea, și-au sărbătorit fiica separat. Momentan, nici Anda și nici soțul său nu au confirmat sau infirmat această informație. În plus, nu este prima oară când apar astfel de acuzații la adresa celebrului cuplu.

Anda-adamSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Deși a încercat să nege în nenumărate rânduri că mariajul ei s-a terminat, declarațiile subtile făcute de către artistă au fost exact contrariul, mai scrie spynews.

„Nu, nu am fost niciodată de acord cu această mentalitate. Din punctul meu de vedere, acel copil nu va fi un copil fericit. Când părinții nu se înțeleg și trăiesc într-o energie negativă, îi vor face rău copilului și el va ajunge, ulterior, să aleagă un partener pe modelul lucrurilor văzute în casă. Nu sunt de acord să stai într-o căsnicie doar pentru binele copilului, deoarece, în fapt, îi faci un rău.”, a declarat ea în urmă cu ceva timp.

Anda Adam a precizat că toate informațiile care au apărut în trecut despre un așa-zis divorț ar fi complet false. Mai mult, ea a dezvăluit și ce nu i-ar ierta niciodată soțului ei. A spus sincer că ar închide ochii la o infidelitate și ar lupta pentru familie, dacă la mijloc există un motiv întemeiat, însă nu ar ierta niciodată violența,  însă nu se pune această problemă în căsnicia ei. Totodată, artista a precizat că nu este cazul și, în ciuda zvonurilor, ea și Sorin își doresc, în continuare, să meargă pe același drum, chiar dacă uneori se mai ceartă ca orice cuplu.

“Oamenii se mai și ceartă, nu au mereu aceleași păreri. Sursele ar putea fi un vecin care a auzit o discuție în contradictoriu, noi stând la bloc. În această perioadă de izolare, cred că toată lumea a fost mai tensionată: toată ziua în casă, copilul nu are activitate, deci a fost ușor să apară anumite știri nefondate pe care nu am vrut să le comentez, tocmai pentru a nu crea alte știri pe mai departe”, a mai adăugat ea, la acel moment.