Încep să se așeze lucrurile în viețile foștilor parteneri Anamaria Prodan – Laurențiu Reghecampf. În timp ce antrenorul își vede de familia lui, alături de Corina Caciuc și fiul lor, Liam, impresara surprinde cu declarații pașnice și anunță că s-a împăcat cu fostul soț. Ca părinți, nu ca iubiți.

„Eu vorbesc cu Laur pentru copii. Ne-am împăcat pentru copiii noștri, luăm decizii împreună pentru copiii noștri, copiii s-au liniștit, sunt fericiți. Viața merge înainte. El va rămâne parte din sufletul nostru și familia noastră toată viața. Avem un copil împreună. Timpul vindecă orice rană.

Când cineva rămâne blocat într-o chestie, înseamnă că are probleme cu el însuși. Timpul te face să uiți și să ierți. Eu și Reghe vorbim orice despre copilul nostru, dacă are nevoie să îl ajut cu ceva, știe că se poate baza pe mine. Pentru el, tot ceea ce s-a întâmplat, nu i-a adus nimic bun, decât un copil superb, să-i trăiască și atât.

Eu îl cunosc mai bine ca mama lui pe Laur, nimeni nu îl cunoaște cum îl cunosc eu și el pe mine la fel. Laur se gândește cu drag întotdeauna la noi. Laur o să mă iubească toată viața lui, după Dumnezeu eu o să fiu”, a declarat Anamaria Prodan în emisiunea „Fiță cu Adiță”, citată de Wowbiz.ro.

Anamaria Prodan a fost întrebată în emisiune dacă i-ar mai acorda o șansă fostului soț. Impresara nu a ezitat să răspundă și a fost extrem de sinceră. Nu a exclus nicio ipoteză.

„Am învățat să trăiesc în prezent. Nu știu ce o să fie în viitor. Toată viața mea am trăit în viitor, nu am trăit momentul. Aveam grijă ca Reghe să fie perfect, eu, copiii. Acum trăiesc clipa, fiecare secundă, ca și cum ar fi ultima. Nu mă gândesc dacă o să vină Reghe acasă, dacă mă împac cu el. Nu știu.”, a mărturisit Anamaria Prodan, la Fiță cu Adiță.

În octombrie 2021, Laurențiu Reghecampf a recunoscut că a băgat actele de divorț, după 15 ani de mariaj cu Anamaria Prodan. Cei doi au împreună un băiat, pe Laurențiu jr, alias Bebeto, născut în 2008. Pe 19 noiembrie 2022, Judecătoria Buftea a parafat oficial divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. Instanța a dispus desfacerea căsătoriei din culpă comună, iar Reghecampf plătește o pensie alimentară de 1.600 de euro lunar.

anamaria-prodanSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Anamaria Prodan s-a despărțit recent de iubit

Anamaria Prodan a intrat, parcă, în zodia faptelor bune, căci și cu fostul iubit, afaceristul Flavius Nedelea, a rămas într-o relație excelentă, ba chiar se ajută reciproc în afaceri. Cei doi își ridică osanale în diverse interviuri. Impresara și afaceristul din Tulcea s-au despărțit după o scurtă relație amoroasă, dar au rămas prieteni buni. Iată ce spune Flavius Nedelea despre fosta lui iubită!

„Am rămas într-o relație de prietenie foarte frumoasă, sinceră. Suntem foarte buni prieteni. Ruptura nu a venit dintr-un comportament deviant al unuia dintre noi. Nu a existat înșelat sau certuri. Am căzut de comun acord că așa este mai bine. Am avut anumite motive personale amândoi, pe care le-am discutat și am considerat că este mai bine așa”, a spus Flavius Nedelea, potrivit Spynews.ro.

„După cum ați văzut, și despărțirea a fost una amiabilă, frumoasă, fără certuri, normal și omenesc, așa cum ar trebuie să procedeze toată lumea. Din punctul meu de vedere, doamna Prodan este o femeie în adevăratul sens al cuvântului. Acum depinde de la om la om ce înseamnă o femeie puternică, dar este într-adevăr puternică”, a mai spus omul de afaceri.

Citește și: Anamaria Prodan, motivul divorțului de primul soț, Tiberiu Dumitrescu: „Eu am pus capăt căsniciei. După ce am divorțat, dormeam în același pat”

Citește și: Victorie în instanță pentru Anamaria Prodan! Impresara rămâne cu numele fostului soț: ”Atunci când voi considera că nu mai am nevoie de acest nume am să…”