Anamaria Prodan a avut recent un derapaj în stilul George Buhnici, numindu-le pe urmăritoarele sale de pe Instagram „grase” și „urâte”. Impresara a dorit să demonstreze cât de bine arată tenul ei, la 50 de ani, iar pentru asta s-a demachiat în timp ce o prietenă o filma. Discursul, însă, a fost taxat de fani, în comentarii.

„Mă demachiez, că am avut cremă pe față și apropo, pentru fraierii ăștia. Uite, nu mai am fard, nu mai am nimic. Așa e Anamaria Prodan nemachiată la 50 de ani, 50 de ani plus…

Și slabă, și frumoasă, ca să muriți voi de ciudă, graselor și urâtelor, care ar trebui să puneți mâna, la 20-25-30 de ani, să slăbiți și să aveți grijă de voi, să arătați și voi așa la 50 de ani. Chiar mă rog pentru voi, că în spatele calculatorului e frumos să scrii. Vă iubește Ana!”, a spus Anamaria Prodan (video mai jos).

„Arăți foarte bine, dar nu te dezbrăca de caracter, care este mult mai important decât aspectul fizic”, i-a scris un urmăritor.

Iar aceasta nu a fost singura demonstrație pe care impresa a făcut-o, recent. De 1 Mai, Ana a publicat pe Instagram două poze cu ea în costum de baie, alături de un mesaj ironic, cel mai probabil la adresa fostului soț, Laurențiu Reghecampf: „Cu ocazia zilei de 1 mai vreau să vă urez unu’ mai bun ca fostul”. Anamaria portă un costum de baie minuscul, croșetat, din două piese, iar în comentarii a primit numeroase complimente pentru silueta ei.

anamaria-prodan-costum-de-baieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Anamaria Prodan nu își mai ascunde iubitul

Anamaria Prodan a dezvăluit identitatea iubitului ei imediat după Paște și a declarat, în emisiunea ”Online Story by Cornelia Ionescu”, că sunt împreună de câteva luni. Cei doi au bifat și o vacanță romantică pe Coasta de Azur. Milionarul din viața impresarei se numește Flavius Nedelea, este cu 8 ani mai mic decât ea, și deține mai multe afaceri imobiliare în Constanța, dar și un hotel și un restaurant exclusivist în Capitală.

Anamaria Prodan, despre noul iubit: „Este un romantic desăvârșit”

„Pot să spun că sunt un om împlinit, fericit. Poate, singurele dureri pe care le mai am astăzi sunt doar pentru faptul că fostul meu soț și-a uitat copilul. Atât! În rest, nu port dușmănie, nu mă interesează absolut nimic, mă rog la Dumnezeu să îi fie bine și pe plan profesional și personal.

Am scăpat de toată nebunia asta a vieții, de tot scandalul cu amante, cu mesaje, cu amenințări, cu bărbați care povestesc și arată poze despre amantă. Am trăit un vis cumplit de urât, un coșmar care părea că nu se mai termină, dar am avut credința asta din familia mea, că după cea mai rea furtună, vine cel mai frumos soare și a venit pe strada mea așa orbitor de frumos și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru fiecare secundă”, a mărturisit Anamaria Prodan în cadrul emisiunii ”Online Story by Cornelia Ionescu”, potrivit Wowbiz.ro.

Citește și: Anamaria Prodan și fiica de 22 de ani, în aceleași costume de baie. 1000 de euro bucata și poți arăta așa la plajă!

Citește și: Cine sunt femeile celebre cu care s-a iubit Flavius Nedelea, partenerul milionar al Anamariei Prodan. Singura lui declarație legat de impresară