Ionela Prodan, care a încetat din viață pe 16 aprilie 2018, după o lungă luptă cu problemele grave la pancreas, ar fi împlinit 75 de ani pe 6 octombrie. Anamaria Prodan și-a activat toate relațiile pentru ca parastasul mamei ei să fie fără cusur. A apelat la celebra Gabriela Lucuțar, supranumită „Regina Întunericului”, patroana unei firme de pompe funebre, cea care s-a ocupat și de înmormântarea actorului Ion Dichiseanu, dar pe care ați văzut-o deseori invitată și la „Vorbește lumea” sau la „Xtra Night Show”.

Anamaria Prodan, consolată de „Regina Întunericului” la parastasul mamei

Femeia o admiră enorm pe Anamaria și a ținut-o de braț tot timpul slujbei. Însă nu i-a oferit doar consolare, ci și o organziare impecabilă. Potrivit Fanatik.ro, Gabriela a mers în cimitir încă de la ora 7 dimineața, pentru a pregăti tot meniul și pentru a face ultimele aranjamente. Gabriela nu e deranjată de apelativul „Regina Intunericului”, ba din contră. Îl folosește și ea pe pagina ei de Instagram. În biroul ei sunt sicrie aliniate la perete, așa cum vezi la orice centru de pompe funebre, iar acest decor nu o neliniștește câtuși de puțin.

gabriela-lucutarSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Pe Gabriela Lucuțar am văzut-o și la emisiunea „Mâncare pe care”, de la ACASĂ. Are 37 de ani, este căsătorită și are trei copii. Gabriela este o femeie de afaceri de succes: pe lângă firma de pompe funebre, deține și un clinică de înfrumusețare. ”Sunt fericită când câștig bani mulți”, spune ea. „Regina întunericului nu gătește acasă pentru că nu-i place. Are două bone filipineze, care se ocupă de tot ce e nevoie.

Citește și: Jale, muzică și ospăț regesc la mormântul Ionelei Prodan. Anamaria Prodan a făcut parastas de proporții la cimitirul Bellu, în memoria mamei sale. Ionela Prodan ar fi împlinit 75 de ani

Citește și: Anamaria Prodan, parastas-festival în cimitirul Bellu! Vor cânta artiști de renume, se fac sarmale la pirostrii și mici la grătar