Banii nu sunt o problemă pentru Anamaria Prodan (50 de ani) și nici ideile de afaceri. Impresara nu se teme să investească în zone considerate de mulți incerte, iar de cele mai multe ori riscul se dovedește a fi o carte câștigătoare.

Anamaria Prodan, cazinou la Mamaia și pompe funebre la București

După ce a anunțat că își deschide cazinou în Mamaia, alături de trei asociați turci, Anamaria Prodan a intrat și într-o afacere pentru care îți trebuie sânge rece: pompele funebre. Ea s-a asociat cu buna ei prietenă, Gabriela Lucuțar, care deține o firmă de servicii funerare de lux. Gabriela Lucuțar, poreclită „Regina Întunericului”, s-a ocupat de înmormântarea actorului Ion Dichiseanu sau parastasul Ionelei Prodan.

Aceasta a povestit că Anamaria Prodan a investit deja 200.000 de euro și că au făcut și primele achiziții. „Anamaria Prodan a făcut o investiție serioasă în compania noastră. Peste 200.000 de euro! Investiția nu va putea fi amortizată foarte curând, dar ne vom strădui amândouă să facem o treabă foarte bună! Ea a adus mașini funerare noi, dar și alte tipuri de logistică. Am încercat să gândim câteva surprize viitorilor noștri clienți”, a declarat Gabriela Lucuțar într-un interviu pentru Playtech.ro.

„Am decis ca numele companiei să fie Heaven Memorial. Amândouă am considerat că ne reprezintă foarte mult acest brand. Primul termen e clar se referă la rai, iar noi două avem legătură doar cu raiul, îndrăznesc să afirm asta. Al doilea l-am ales fiindcă încercăm să rămână în memoria tuturor după un asemenea moment care ne atinge pe fiecare dintre noi! Am făcut deja primele înmormântări, dar noi nu ne putem lăuda cu performanțe într-un domeniu despre care în general nu se vorbește. E vorba totuși despre chestiuni sensibile…”, a mai spus Gabriela Lucuțar pentru Playtech Știri.

anamaria-prodan-3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Anamaria Prodan joacă în filmul „Complotul bonelor”

O zonă neexplorată până acum de Anamaria Prodan este cinematografia, dar iată că a spart gheața și în acest domeniu. Ea face parte din distribuția peliculei „Complotul bonelor”, regizată de Iura Luncașu. Filmările sunt în toi, la Cluj, iar pelicula este descrisă pe contul oficial ca fiind „o comedie ce poate fi vizionată de părinți, cu acordul copiilor”. Impresara îl va avea ca partener în film pe actorul Cristi Iacob, care e jurat la „Te cunosc de undeva”, emisiunea de la Antena 1.

„Actriță…. Ce frumos. Așa se închide un cerc frumos al vieții mele. Asta îmi trebuia în portofoliu, un film.

Și am avut norocul să-l întâlnesc pe Iura Luncașu. A avut atât de mare încredere în mine, încât mi-a oferit rolul principal din această minunată comedie.

Sunt un om bun, profesionist și mă bucur pentru că reușesc să atrag lângă mine oameni minunați. Profesioniști desăvârșiți. Le mulțumesc și vă promit distracție pe cinste alături de noi în Complotul Bonelor”, a declarat Anamaria Prodan pentru Playsport.ro.

Citește și: Anamaria Prodan s-a demachiat în direct și a pozat în costum de baie. „Și slabă, și frumoasă, ca să muriți voi de ciudă”

Citește și: Anamaria Prodan, toată în aur! Cea mai mare extravaganță de până acum: „Sunt foarte fericită!” POZE spectaculoase!