Anamaria Prodan a fost în centrul atenției joi seara și a organizat un eveniment opulent, așa cum îi place ei. Parfumul lansat este în memoria mamei sale, regretata solistă de folclor, Ionela Prodan, așa că Ana și-a dat silința ca totul să fie impecabil. Vedeta și-a făcut apariția într-o rochie lungă, neagră, la care a purtat platforme argintii. Fiica ei, Sarah, a avut o salopetă din latex, care îi venea foarte bine. La eveniment a participat și fiul Anei și al lui Reghe, alintat Bebeto, care a fost foarte emoționat și bucuros pentru realizarea mamei sale.

Anamaria Prodan, apariție de senzație la lansarea propriului parfum

Parfumul lansat de Anamaria costă 750 de lei, o sticluță de 85 de mililitri. „A fost dorința mamei mele. Ea a încercat să facă un parfum al ei acum foarte mulți an și nu a prins fabulos, aşa că am zis să fac eu unul de top. Am nişte prieteni foarte buni în Turcia, la o companie cosmetică, iar reprezentatul pe România mi-a propus o astfel de colaborare și am decis sa fac un parfum cu iz arăbesc, gen oriental, atât pentru bărbați, cât pentru femei. 

Am stat opt luni împreuna cu echipa, până am ales mirosul. Sunt foarte pretențioasă, am dorit să fie ceva aparte. Am vrut să aibă ulei ca sa persiste mirosul, am vrut ca ambalajul să fie diferit și pe gustul meu, la o calitate extraordinară”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!

Citește și: Ce s-a întâmplat între Reghe și Anamaria Prodan după procesul de divorț?

Citește și: Anamaria Prodan are un nou iubit: ”Îmi place foarte tare cineva și mă așteaptă până divorțez”

anamaria-prodan-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8