Flavius Nedelea este cu 8 ani mai tânăr decât Anamaria Prodan, dar vârsta se pare că nu contează deloc în ecuația iubirii. Cei doi se învârt în aceleași cercuri, deși afaceristul din Tulcea nu este o persoană mondenă și așa și vrea să rămână.

Anamaria Prodan a dezvăluit identitatea iubitului ei imediat după Paște și a declarat, în emisiunea ”Online Story by Cornelia Ionescu”, că sunt împreună de câteva luni. Cei doi au bifat și o vacanță romantică pe Coasta de Azur. Milionarul din viața impresarei deține mai multe afaceri imobiliare în Constanța, dar și un hotel și un restaurant exclusivist în Capitală.

Anamaria Prodan, despre noul iubit: „Este un romantic desăvârșit”

„Pot să spun că sunt un om împlinit, fericit. Poate, singurele dureri pe care le mai am astăzi sunt doar pentru faptul că fostul meu soț și-a uitat copilul. Atât! În rest, nu port dușmănie, nu mă interesează absolut nimic, mă rog la Dumnezeu să îi fie bine și pe plan profesional și personal.

Am scăpat de toată nebunia asta a vieții, de tot scandalul cu amante, cu mesaje, cu amenințări, cu bărbați care povestesc și arată poze despre amantă. Am trăit un vis cumplit de urât, un coșmar care părea că nu se mai termină, dar am avut credința asta din familia mea, că după cea mai rea furtună, vine cel mai frumos soare și a venit pe strada mea așa orbitor de frumos și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru fiecare secundă”, a mărturisit Anamaria Prodan în cadrul emisiunii ”Online Story by Cornelia Ionescu”, potrivit Wowbiz.ro.

anamaria-prodanSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Impresara este foarte îndrăgostită de bărbatul din viața ei și, așa cum a făcut și cu Reghe, atunci când erau împreună, vorbește numai la superlativ și despre Flavius.

„Este un om minunat, un bărbat despre care nu s-au auzit nenorociri, care nu face parte din anturajul monden al Capitalei, un romantic desăvârșit. Un bărbat care știe să aprecieze o femeie și o face, cumva, icoana vieții lui.

Este altceva, ceea ce trebuie în viața unei femei care și-a dorit, cum mi-am dorit eu, o familie minunată. Dumnezeu mi-a dat mai mult decât am sperat vreodată. Într-adevăr, nu mi-este frică niciodată, când stăm într-un loc, că aș putea primi un telefon și ar putea femei de la masă să se uite către mine și să-mi spună: «Îl știu pe bărbată-tu».

Jur, de multe ori stau, închid ochii și spun: «Nu vreau să mă trezesc din visul asta niciodată». Despre asta e vorba în viață. Suntem fericiți și eu și copiii. Sper, la rândul meu, să-i ofer acestui om exact ceea ce-mi oferă el mie și să trăim așa fericiți toată viața”, a declarat Anamaria Prodan, la WOWnews.

Citește și: Anamaria Prodan, detalii despre noul iubit. A spus în sfârșit cum s-au cunoscut și cum a cucerit-o

Citește și: Cum arată azi fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc. Liam e copil de reclame