Întrebat fiind dacă crede în căsătorie și dacă va face vreodată acest pas, cântăreșul a replicat, pentru OK!, luând pe toată lumea prin surprindere: ”Căsătoria în sine este principalul motiv de divorţ! Asta spune Iuliana Marciuc şi sunt total de acord cu ea”.

Cei doi par să se fi pus de acord asupra acestui subiect acum ceva vreme și nu vor să strice armonia și echilibrul existente.

Pentru că Adrian Enache are și o fată din prima căsătorie, a fost întrebat decaă se vede bunic curând: ”Când o vrea Dumnezeu! Nu fac niciun fel de calcule, dar mă înscriu cu mândrie la acest “post”, pentru că mi s-a schimbat total conceptul de “bunici” de când i-am cunoscut pe Simona Florescu şi pe Răzvan Lucescu. Dacă aşa arătă bunicii, este excelent”.

”Acesta este Al Treilea Război Mondial bacteriologico-economic”

Întrebat fiind dacă l-a speriat pandemia, răspunsul artistului a venit la fel de prompt, chiar dacă subiectul e unul delicat și mulți oameni publici au fost puși la zid pentru părerile lor: ”Nu! Absolut deloc! Virusul există, dar nu vorbim de o pandemie, ci de o epidemie. Acesta este Al Treilea Război Mondial bacteriologico-economic. Trăim în frică şi manipulare, cam despre asta este vorba”.

Ce-a făcut Adrian Enache în timpul pandemiei? Și-a mutat activitățile în online, a lansat o piesă, dar a avut și grijă de propria persoană. ”M-am şi antrenat, am alergat în parc şi pe lângă, atunci când autorităţile s-au gândit să îl închidă. Nu mă pot plânge, pe mine această perioadă nu m-a oprit din a fi un om activ. Când mă revolt pentru tot ce se întâmplă, o fac pentru că îmi pasă de oameni”, a spus el.

Cum se protejează în această perioadă? ”Nu am făcut nimic diferit de ceea ce fac în mod normal. Viaţa de sportiv te face să ai o anumită conduită, să te antrenezi, să te vitaminizezi. Ştiu exact ce este bine pentru mine şi cum să îmi cresc imunitatea. Şi asta nu de acum, ci de foarte mult timp, iar spălatul pe mâini e ceva normal.

Nu era nevoie să vină acest virus ca să aflu. O ştiam de când eram mic, de la bunicii mei. Şi prietenii glumeau pe tema asta, văzând ce grijă am la acest capitol, că de aia m-au angajat cei de la farmacie să le fac reclamă.

Nu dezinfectez mai des şi nici nu evit să ies în anumite locuri. Îmi văd de viaţa mea ca şi până acum. Oricum cred că ceva nu e cum trebuie”, a mai spus Adrian Enache.

Vezi și Ce frumoasă e fata lui Adrian Enache! Diana are 24 de ani și a trecut prin momente grele, greu de conceput

Citește și:

Încă o mămică în showbiz! Karlie Kloss este însărcinată cu primul copil

La 35 de ani, Scarlett Johansson s-a căsătorit pentru a treia oară! Cine este bărbatul care a convins-o să facă iar pasul