CONȚINUT VIDEO LIBERTATEA PENTRU FEMEI

Descoperă cum poți folosi cleștele pentru friptură în casă, la curățenie. Este o unealtă foarte practică, bună în egală măsură în bucătărie, cât și în restul casei.

De ce este bine să cumperi un clește pentru friptură din silicon

Cumpără un clește pentru friptură pe care să îl ții la îndemână în bucătărie, și încă unul pe care să îl păstrezi la baie sau în cămară pentru a te ajuta la curățenie.

Pentru bucătărie, cele mai utile sunt cele cu cleștii din silicon rezistent la temperaturi mari. Cu acești clești poți apuca mai ușor bucățelele grase de carne, cârnăciorii sau creșvurștii fierbinți.

Nu uita că, dacă tragi de inelul aflat la capăt, cleștele se închide și ocupă mai puțin spațiu în sertarul cu ustensile de bucătărie.

Cleștele, folosit și la curățenie

Urmărește clipul nostru și vei vedea cum poți folosi cleștele pentru friptură și câțiva bureți de vase să cureți mai ușor prin casă spațiile înguste sau toaleta.

Cu doi bureți montați în capetele cleștilor poți curăța de praf și mizerie elemenții caloriferelor, oricât de înguști ar fi. Tot cu această unealtă ușor de improvizat poți curăța borcanele adânci, vazele înguste și înalte sau sticlele de lapte.

Dacă montezi un singur burete în capătul cleștelui, așa cum vezi spre finalul clipului nostru, vei obține o unealtă solidă cu care poți curăța toaleta, fără să mai atingi cu mâna nimic.

Tot cu această unealtă mai poți curăța spațiile înguste dintre aragaz și dulapurile din bucătărie sau alte spații înguste unde sare grăsime sau unde se depune praful. Trebuie doar să cumperi un clește în plus și câțiva bureți pe care să îi folosești doar la curățenia casei, nu și la bucătărie.  

videoclip: Adina Zamfir/Libertatea pentru femei