După ce au fost plecați într-o vacanță de vis și păreau îndrăgostiți, Bianca și Gabi Bădălău și-au spus Adio. Cei doi aveau planuri mari de viitor, iar fiul de milionar spunea că ar fi cerut-o chiar și în căsătorie pe blondină. Cu toate acestea, la scurt timp după ce Bădălău a fost surprins într-un club alături de mai multe femei, Bianca a anunțat că este o femeie liberă și asumată, cofirmând astfel despărțirea de Bădălău.

Claudia Pătrășcanu a declarat într-un itnerviu pentru Antena Stars că nu o miră nimic, dar și că nu interesează deloc viața personală a soțului ei.

”Ce pot să spun? Habar nu am. Este viaţa lui. Adică, el ştie foarte bine ce face. Adică, e vaccinat, ştiţi vorba aceea. Doar că, într-un timp atât de scurt… vă daţi seama că mă gândesc doar la copii în momentul acesta. Copiii au început să crească, văd tot felul de lucruri. Ar trebui să se gândească şi el un pic mai mult la băieţii noştri căci este vorba doar de educaţia pe care, noi, părinţii, le-o dăm. Mi se pare un pic ruşinos şi mai târziu va trebui să le dăm explicaţii copiilor şi nu ştiu ce le vom spune. Cât despre viaţa lui sau a noastră, fiecare face ce vrea. Şi atunci, ce pot să spun eu?”, a declarat Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

De asemenea, Claudia Pătrășcanu a precizat că își dorește foarte mult să divorțeze cât mai repede și că s-ar bucura dacă Bădălău ar fi mai discret cu viața lui sentimentală pentru a-i proteja pe băieții lor.

”Pe mine nu mă mai surprinde nimic, să ştiţi. Din tot ce face el, nu mă surprinde şi plus de asta avem două vieţi separate. De un an şi jumătate ne-am separat. El astăzi este cu cineva, mâine nu mai este. Dar vă daţi seama că eu ca mamă nu pot decât să mă gândesc la copii, ce vor spune ei. În ceea ce mă priveşte pe mine, vreau să ies din această căsnicie cu demnitate, vreau să îmi privesc copiii în ochi. Vreau să mă privesc pe mine în oglindă şi să fiu mulţumită de mine. Cât despre el, chiar nu mă interesează. Nu am ce să comentez din acest punct de vedere al vieţii lui private. Noi nu mai suntem căsătoriţi. Singurul lucru la care ar trebui să se gândească şi la care să fie mai atent şi mai rezervat sunt copiii”, a spus vedeta pentru Antena Stars.