Vlad Gherman a publicat pe contul lui de Instagram o nouă imagine cu el, care i-a întristat pe fani. El apare întins pe un covor, alături de câinele lui, și pare mai trist ca oricând.

„Zâmbește Vlad! Nu lăsa tristețea să te acapareze, este o perioadă urâtă și grea pentru tine dar o să treacă”, „Se vede că suferi”, „Ești trist”, ”Sper sa fiti bine amândoi!”, ”Vrem sa te vedem zâmbind, Vlad”, i-au scris imediat fanii.

După anunțul despărțirii de Cristina, rtistul a mai postat pe rețelele de socializare, o fotografie în care apare un troler, în care se află câteva haine, prosoape şi o carte. Acesta a dat de înţeles că şi-a făcut bagajele şi se mută în altă parte.

Cristina-Ciobănașu-și-Vlad-Gherman-s-au-despărțitSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

„Mergi cu paşi mici, nu cu salturi mari”, a fost mesajul ce a însoțit fotografia postată.

Vlad și Cristina Ciobănașu formau un cuplu de nouă ani și deși aveau planuri de nuntă și toată lumea abia aștepta să-i vadă în fața altarului, se pare că pandemia și-a pus amprenata asupra relației lor și au decis să se despartă pentru că își doresc lucruri diferite.

Anunțul uluitor a fost făcut chiar de cei doi protagoniști printr-un video pe Instagram, spunând că așa este cel mai onest față de admiratorii lor.

„Ăsta o să fie un video diferit, greu de făcut și cu atât mai greu de digerat, însă îl facem pentru că voi ne-ați fost întotdeauna alături, ne-ați susținut și unii dintre noi ați și crescut alături de noi și meritați să știți adevărul de la noi, oricât de dureros sau greu de crezut ar fi. Cris și cu mine ne-am despărțit”, a spus Vlad Gherman pe Instagram.

O zi mai târziu, mai exact ieri, Vlad Gherman a avut o apariție sfâșietoare pe rețelele de socializare, fiind vizibil afectat după despărțirea prin care el și Cristina Ciobănașu tocmai au trecut. Actorul a mărturisit că deși traversează o perioadă extrem de dificilă, încearcă să se repună pe picioare. Ba mai mult, artistul le-a trimis internauților că se va apuca de vlogging, pentru a le putea arăta cum „o ia de la capăt”.

„E o perioadă foarte grea, foarte dificilă pentru amândoi. Eram conștienți că va fi o zi infernală cea prin care am trecut. Trebuia să facem lucrul ăsta, trebuia să anunțăm. Nu ar fi fost fair față de nimeni să aflați din alte locuri. Ideea e că în perioada următoare o să încercăm să ne repunem pe picioare, să ne vindecăm și să mergem înainte. Eu cel puțin vreau să mă apuc să fac un fel de vlog în care să vă arăt cum o iau de la capăt și sper să fiți alături de mine, alături de Cris”, a transmis Vlad Gherman la InstaStory.

Citește și:

O recunoști? Așa arăta artista la 18 ani! Acum e complet schimbată, dar zâmbetul e același

Cum arată Mihaela Tatu și ce face acum la 57 de ani?