Toată lumea se întreabă ce s-a întâmplat cu vedeta, mai cu seamă că este mamă și poate nu e cel mai potrivit comportamemnt.

fara jena, in lenjerie intimaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Pentru că fanii i-au reproșat acest lucru, vedeta a răspuns, pentru Verdict. ”Eu am aceleași apariții pe care le-am avut și până acum, nu e absolut nimic schimbat în felul în care mă expun eu pe Instagram sau pe Facebook.

Am lucrat ca model, așa am fost cunoscută în perioada de început. Pozatul în costume de baie, lenjerie intimă a făcut parte din job-ul meu. Nu s-a întâmplat nimic special acum. Pozez de 20 de ani așa și continui să o fac”, a spus vedeta care are, e adevărat, un trup ireproșabil la cei 42 de ani ai săi.

Și totuși, de ce se dezbracă și la această vârstă? Răspunsul l-a dat tot ea, fără ocolișuri: ”Creez și vând programe de slăbit și de transformare corporală și mi se pare că asta este una dintre abordările credibile, pentru că tu trebuie să-i arați omului că tu faci ceea ce îl pui pe el să facă”.

Vezi și A gafat Carmen Brumă? A pozat provocator, dar fanii nu s-au abținut: ”Asta este deja prosteală. La vârsta ta… nu dă bine deloc. Păcat”

Citește și: