Vestea că Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au despărțit după nouă ani de relație a uimit pe toată lumea. Imediat după ce au făcut totul public, actorul a vorbit deschis despre ce s-a întâmplat între ei doi și de ce au decis să-și spună „Adio”.

Celebrii actori din producțiile „Adela”, „Sacrificiul” și „Fructul oprit” și-au întristat ieri fanii când au anunțat pe rețelele de socializare printr-un filmuleț că au deși au vorbit de multe ori despre planurile de nuntă, au decis să se despartă și să meargă pe drumuri diferite.

Fanii au transmis imediat numeroase mesaje celor doi și au sperat că cei doi glumesc. ”Vlad, eu cred că tu nu voiai să vă despărțiți. Am văzut asta”, „Da… trist oricum… o sa le fie greu.. mai ales ca se vor vedea”, ”Dar intr-o bună zi așa o să fie. El pare mai afectat ca ea…”, „Da, si mie mi se pare ca el e mai afectat ca ea”, au fost câteva dintre comentarii.

Însă, un comentariu al unei fete l-a impresionat pe Vlad, care i-a răspuns printr-un mesaj emoționant.

„Plâng… nu mai cred în dragoste adevărată…. e glumă asa-i? ”, a scris una dintre admiratoarele înfocate ale cuplului.

„Trebuie să înțelegi că dragostea adevarătă nu înseamnă să trăiești lângă o persoana pana la adanci batraneti. Si noi de mici avem imaginea asta. Si noi credeam ca dragostea adevarata este reprezentata prin familia perfecta, copii, case, vacante, dar timpul ne-a demonstrat ca cel mai important lucru e sa te bucuri de fiecare moment. Sa traiesti fiecare clipa ca si cum ar fi ultima. Noi am facut asta! Mai mult decat atat iubirea adevarata inseamna sa ai curajul sa iei o astfel de decizie atunci cand simti ca alegerea de a ramane intr-o relatie in care nu te mai regasesti ar fi un compromis care nu aduce nimic bun”, a fost răspunsul dat de Vlad Gherman, ce a adunat două mii de aprecieri instant.

Citește și:

Victorie uriașă pentru Pepe în divorțul de Raluca Pastramă. Unde vor locui cele două fetițe ale lor

Adela Popescu a dezvăluit sexul bebelușului: „Soțul meu a spus că nu poate să creadă…”