Liliana Ștefan a format alături de Dan Bittman timp de aproape trei decenii unul dintre cele mai solide și discrete cupluri din showbiz, iar de la începutul anului trecut au apărut zvonuri că cei doi s-au despărțit și artistul ar fi început o relație cu o cântăreață mult mai tânără. Ulterior, Dan a confirmat în decembrie că este adevărat și că el și mama copiilor lui s-au despărțit.

Liliana Ștefan, creatoare a faimosului proiect „Cutiuța Muzicală”, nu a vrut să facă comentarii pe marginea acestui subiect, ci a preferat să-și vadă mai departe de viață, alături de cei trei băieții ai lor. Fosta parteneră a lui Dan Bittman a dat primul interviu după despărțirea de artist. A dezvăluit pentru Pro TV că s-a reorientat în carieră și a devenit terapeut. În ultimul an, Liliana Ștefan a pus bazele unor noi proiecte, iar acum ne-a oferit un interviu în exclusivitate în cadrul căruia a vorbit despre viața ei, dar și despre carieră.

Mai mult, ea a mărturisit că nu s-a simțit deloc confortabil că toată lumea vorbea doar despre familia ei, după ce Bittman a anunțat despărțirea.

„Pentru că din fire sunt mai discretă, nu îmi place ca lucrurile care țin de intimitatea unei familii să fie discutate public. Așa că nu m-am simțit confortabil”, a mărturisit Liliana pentru Pro TV.

Întrebată dacă ar schimba ceva în viața ei, dacă ar putea da timpul înapoi, Liliana a răspuns extrem de sincer, spunând că nu regretă nimic.

„A da timpul înapoi mi s-ar părea o acțiune de neasumare și nu aș face asta dacă ar fi posibil. Dar, dacă totuși s-ar întâmpla, nu aș vrea să schimb nimic din ceea ce sunt eu. Fiecare evenimet și întâmplare din viața unui om au un sens, un scop precis”, a mai spus Liliana.

Fosta parteneră de viață a artistului a dezvăluit că este în continuare foarte ocupată, având în vedere că a început facultatea de Psihologie și este implicată în numeroase proiecte. Mai mult, ea a mărturisit băieții ei sunt foarte încântați de noua ei activitate.

„În prezent mă dedic cu pasiune activității de terapii alternative și complementare, precum și de cursurile de la facultatea de Psihologie. Am creat un program personalizat de terapie, care se numește ReBalance, prin care propun soluții naturale, holistice și eficiente pentru combaterea și tratarea multor dezechilibre atât fizice, cât și psiho-emoționale. Depresia, stresul acut, lipsa de concentrare, insomnia, anxietate, epuizare psihică, iritabilitatea, instabilitatea emoțională, frustrarea, angoasa sunt câteva din situațiile cărora mă adresez prin terapiile ReBalance. (…) Băieții sunt încântați, mai ales că beneficiază des de competențele mele. În special de masajul terapeutic. Pentru că stau la calculator destul de mult, la școală iarăși stau în banca. Apoi Alex, care și lucrează, se întâmplă să aibă nevoie de decontracturare musculară a spatelui, a membrelor.?”, a mai spus Liliana pentru protv.ro.

Citește și:

Soția lui Flick, reacție dură la adresa Oanei Zăvoranu. Ce spune despre actriță?

Ioana Ginghină nu se mai ascunde. Primele imagini alături de noul iubit