După ce s-a aflat că s-au despărțit doar Răzvan Simion a confirmat că el și Lidia și-au spus Adio, iar artista a preferat să păstreze tăcera. Încă de la despărțirea de fostul iubit, Răzvan, toată lumea a fost curioasă să afle ce s-a întâmplat între cei doi și cum s-au dus atât de rapid toate sentimentele pe care spuneau că le au

Pentru prima dată ea a povestit în show-ul online al actorului Marius Manole ce s-a întâmplat de fapt între ea și vedeta Antena 1. Lidia a mărturisit că Răzvan a fost cu adevărat marea ei dragoste, însă, din păcate, iubirea dintre ei s-a consumat mult prea repede.

”Sunt de părere că marea dragoste există o dată în viață. Eu cred că Răzvan a fost marea mea dragoste. N-a fost ușor, dar între noi s-a consumat”, a spus Lidia, vizbil emoționată, în show-ul ce poate fi urmărit pe protvplus.ro.

Lidia a răspuns provocărilor lui Manuel, Ca de fiecare dată, felurile de mâncare vor fi unele neașteptate și extrem de… apetisante: pastă din insecte, viermi uscați, borș cu lapte sau mațe crude.

intrebarea-mesei-rotunde-breaking-news-cine-e-vedeta-feminina-careia-lidia-buble-nu-i-ar-rezistaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Declarațiile incediare nu se încheie aici! ”Stau bine pe piersicuță”, va recunoaște Lidia când va fi întrebată ce fel de mesaje neașteptate primește de la fani. Cum reacționează când vede video-urile de la bărbații care îi scriu și ce declarație neașteptată îi va întoarce Marius Manole, sunt alte întrebări care-și găsesc răspunsul.

Întrebarea mesei rotunde, show-ul online care le pune pe vedete în fața unora dintre cele mai incomode întrebări și feluri de mâncare, prezentat de Marius Manole, are astăzi un nou invitat: Lidia Buble. Simpatica artistă a acceptat invitația și a declarat din prima clipă că va fi extrem de sinceră… în special deoarece nu îi poate refuza nimic lui Marius. ”Faci ce vrei din mine”, i-a recunoscut ea încă din primele minute.

Lidia Buble şi Răzvan Simion s-au despărţit după o relaţie de 5 ani. Prezentatorul TV a scris un mesaj pe Instagram, la începutul lunii iunie, pe care ulterior l-a șters, prin care explică de ce au luat această decizie.

„O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi pentru că am învăţat să nu îi mai judec pe ceilalţi şi nici pe mine. Am învăţat să îi iert pe ceilalţi, pentru că mi-au oferit prea mult ori prea puţin, dar mai ales să mă iert pe mine. Au fost ani în care m-am iubit prea puţin în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu ştiam ce să fac. Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare duşman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învăţat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoţională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit“, a scris Răzvan. El a continuat: „Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Şi mă iert şi pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, aşa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe mine pentru tot ce am fost şi pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă şi construim proiectul muzical şi în rest doi foşti iubiţi, actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înţelept“, este mesajul de pe Instagram, prin care Răzvan și-a anunțat despărţirea de Lidia.

Citește și:

Prima reacție oficială a reginei după interviul prințului Harry și al lui Meghan: „Amintirile pot fi diferite…”

Secretul bine păzit al Adrianei Trandafir. Mărturisiri cu lacrimi în ochi despre mama sa reală. Cum a aflat că era înfiată