Despărțirea dinre Lidia Buble și Răzvan Simion a uimit pe toată lumea, având în vedere că formau unul dintre cele mai solide cupluri și păreau foarte îndrăgostiți. Deși și-au spus „Adio”, în urmă cu câteva luni, artista a recunoscut că încă îl iubește pe matinalul de la Antena 1.

Răzvan Simion a dezvăluit într-un mesaj pe pagina lui de Instagram, că el și Lidia s-au despărțit din cauza faptului că „nu-i mai era suficient artistei”, lăsând de înțeles că partenera lui și-ar fi dorit acest lucru. Prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani și-a refăcut viața lângă o brunetă, însă Lidia a preferat să rămână singură. În mod neașteptat, ea a dezvăluit recent pe Instagram că încă îl mai iubește pe Răzvan.

”Cu riscul de a fi mâine pe prima pagină în toate tabloidele, dar îmi asum și știți că sunt sinceră și nu am ce să ascund. Da, încă îl iubesc pe Răzvan, însă nu în modul în care poate vă imaginați voi. S-a transformat într-o prietenie, nu știu. Este o altfel de dragoste”, a declarat Lidia Buble pe contul său de Instagram.

Încă de la începutul anului trecut au început să apară zvonuri că Lidia și Răzvan s-au despărțit, dar vedeta TV a confirmat despărțirea abia în luna iunie, printr-un mesaj emoționant.

„Astazi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. Viața frumoasă, Suflețel!”, a scris Răzvan Simion pe pagina de Instagram în mesjaul pe care l-a șters ulterior.

Cu toate acestea, cei doi au continuat colaborarea pe plan profesional, Răzvan fiind managerul Lidiei și ocupându-se mai departe de cariera ei.

Citește și:

Anunțul trist făcut de Florin Piersic, înainte să împlinească 85 de ani: „E prea multă tristețe in lume….”

Ce răsfățată e Monica Gabor în SUA! Imaginea de pe plaja din Malibu, postată de vedetă