Vestea că Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au despărțit și au pus punct logodnei după patru ani de relație i-a întristat pe fani, dar frumoasa artistă a făcut acum primele declarații.

JLo și ARod au dat răspunsuri prin care au dat de înțeles că zvonurile că el ar fi înșelat-o pe artistă și că s-ar fi despărțit sunt false și că ei formează în continuare un cuplu.

În weeekend, tabloidele au susținut că cei doi au decis să-și spună „Adio”, iar Alex și Jennifer au reacționat imediat.

Cei doi au dat publicității o declarație comună în care susțin că toate zvonurile nu sunt corecte. „Știrile nu sunt corecte. Lucrăm la niște lucruri”, au declarat aceștia, printr-un montaj pe Tik Tok.

Citește și: Anunțul făcut de o îndrăgită artistă: „Nu știu câte luni mi-au mai rămas de trăit”. Diagnosticul cumplit pe care l-a primit

Prințul William sare în apărarea lui Kate. Ce spune despre acuzațiile făcute de Meghan Markle

De altfel, J.Lo și Alex au negat și că ar exista o a treia persoană în relația lor, după zvonurile privind infidelitatea lui Rodriguez, despre care s-a spus că ar avea o relație clandestină cu Madison Lecroy.

Alex a fost surprins de jurnaliști în Miami, Florida, în timp ce se ducea către sala de sport, iar un reportez TMZ l-a ăntrebat dacă este singur – iar răspunsul a fost ferm: „Nu. Nu sunt singur.”

gemenii lui Jennifer LopezSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

O sursă apropiată cuplului a spus, pentru Fox News, că este adevărat că cei doi au întâmpinat probleme în relație, dar că nu s-a pus problema unei despărțiri: „Nimic nu este concret. Au o perioadă grea, dar lucrează la asta. Oricum Jennifer și Alex au lucruri mai importante – precum afacerile lor și copiii lor – în legătură cu care să se îngrijoreze.”

Relația dintre JLo și ARod a început în februarie 2017. Cei doi s-au logodit în martie 2019 și au anunțat până acum că au amânat de două ori nunta pe care o programaseră, ca urmare a pandemiei de coronavirus. Jennifer Lopez are doi copii din căsătoria anterioară cu Marc Anthony, iar Rodriguez are, și el, două fiice din relația cu fosta sa soție, Cynthia Scurtis.

Citește și:

Cui vrea să lase averea Cătălin Botezatu: ”Cele două persoane la care mă refer habar nu au de acest lucru”

Primele imagini cu Smiley și Gina Pistol după ce au devenit părinți: „Este minunată”