În ultimul an au tot apărut zvonuri că Anda Adam și Sorin Niculescu s-ar fi despărțit, după ce cei doi nu s-au mai afișat deloc împreună. Până acum artista a negat de fiecare dată că cei doi ar fi divorțat, însă soțul ei a rupt tăcerea și a spus adevărul: cei doi nu mai formează un cuplu.

E oficial! Anda Adam și Sorin Niculescu s-au despărțit. Cei doi nu mai formează un cuplu, iar cel care a dat vestea a fost chiar soțul vedetei. Vestea a venit la scurt timp după ce artista a fost surprinsă într-o ipostază tandră cu un afacerist din Cluj. Soțul Andei Adam a recunoscut că artistaeste o femeie liberă și că are dreptul să facă orice își dorește.

Mai mult decât atât, Sorin Niculescu a mai ținut să precizeze că indiferent de hotărârile pe care Anda Adam le va lua în viața ei amoroasă, el întotdeauna îi va fi alături în calitate de prieten și niciodată nu va uita momentele în care l-a ajutat, mărturisind că mama fetiței lor nu îl mai iubește, acesta fiind se pare motivul despărțirii.

“Orice om e liber să facă ce vrea cu viața lui. Eu unul nu o să îmi spăl rufele în public, nu am făcut-o și nu am să o fac niciodată. Nu am fost atras de atenția publicului. Nu am apărut nici când au fost subiecte frumoase sau importante în viața noastră, mai ales acum să vorbesc despre mama copilului meu. Ce contează ce probleme avem noi? Eu nu întreb pe nimeni despre familia lui!- Iar Anda este liberă să facă ce crede ea că e mai bun pentru viața ei. Are tot dreptul și merită orice își dorește. Cred că acum este și puțin dezorientată și, oricum, trecem cu toții printr-o perioadă dificilă, dar pentru mine este un om deosebit care m-a ajutat în viață și cândva, mi-a demonstrat că m-a iubit. Și mai presus de orice, este mama lui Eveline”, a spus Sorin Niculescu pentru Antena Stars.

Și-au spus „Adio” după o căsnicie de șase ani

Anda Adam şi Sorin Nicolescu s-au căsătorit în iunie 2015. Bărbatul este cu cinci ani mai tânăr decât cântăreaţa. El a cerut-o pe Anda Adam de soţie după numai o lună de când s-au cunoscut. Cei doi au făcut nunta la nici un an de când au început să formeze un cuplu. Petrecerea a avut loc în Snagov, pe malul lacului. După o lună de la eveniment, cântăreaţa a anunţat că este însărcinată. Evelin a venit pe lume în ziua de Sfântul Andrei, în 2015.

Citește și:

Trupul zvelt de altă dată e istorie, iar pozele în costum de baie apărute în presă au scos-o din minți. Britney Spears a răbufnit după ce a văzut imaginile deloc măgulitoare surprinse de paparazzi

Cu ce se ocupă în prezent David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel. Mai țin cei doi legătura?