Cei doi au trăit o frumoasă poveste de iubire timp de 16 ani, iar în 2012 cei doi au devenit soț și soție într-o ceremonie de vis, la Palatul Rincon. Fiul lui Julio Iglesias zicea la acel moment că Chrisse s-a născut pentru a fi soția lui. ”Este tot ce mi-am putut dori.”, spunea, la momentul respectiv, artistul.

Cea care a depus actele de divorț a fost soția artistului. Potrivit site-ului La Vanguardia, aceasta a depus actele la Curtea Supremă din Miami încă de la începutul lunii august a anului 2020, însă urmează o luptă dură, întrucât modelul vrea să obțină jumate din averea strânsă în timpul relației și are pretenții financiare foarte mari de la partenerul ei de viață.

profimedia-0144932585SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

De asemenea, blonda a cerut ca locuința în care trăiesc în prezent, dintr-un cartier rezidențial din Miami, unde îi au vecini pe Enrique Iglesias și soția lui, să-i revină ei, iar Julio Iglesias Jr. să-i plătească o sumă compensatorie lunar, pentru a-și permite în continuare același stil de viață. Ea a solicitat și custodia patrupedului pe care-l au de mai mulți ani, pe nume Molly.

Nici Charisse și nici Julio nu au dezvăluit motivul divorțului, însă unele surse susțin că ar fi faptul că deși își doreau copii, ei nu au devenit părinți.

Foto: Profimedia

Citește și:

Ramona Păuleanu este însărcinată! A dat vestea, în direct, la TV

Reacția Claudiei Pătrășcanu după ce Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit