Dar lucrurile chiar nu trebuie să fie complicate, după cum explică Carmen Brumă, una dintre cele mai în formă vedete de la noi, care vine și cu 5 reguli simple pentru a slăbi după Sărbători.

Aceasta nu e adepta dietelor stricte, ci mai degrabă a disciplinei când vine vorba de mâncat.

5 reguli pentru a slăbi după Sărbători:

1. Nu mai ciuguliţi! Încercaţi să aveţi trei mese pe zi sau două mese şi o gustare, între care să existe un repaus alimentar de 4 – 5 ore. Beţi apă, ceaiuri neîndulcite sau cafea.

2. Beţi suficientă apă! Ajută foarte mult în procesul de slăbire. Un organism deshidratat va resimţi mai repede senzaţia de foame şi va avea mai des pofte.

3. Nu mai mâncaţi după apusul soarelui, ora 17.00, în această perioadă! Metabolismul nostru funcţionează în strânsă legătură cu mişcarea soarelui pe cer. Dacă, totuşi, nu vă puteţi stăpâni, alegeţi alimente foarte uşoare, cu puține calorii, care se digeră mai uşor.

4. Faceţi zilnic mişcare! Dacă nu mergeţi la sală, este bun şi banalul mers pe jos, în aer liber, în ritm alert. Dacă veţi face lucrul acesta constant, zilnic, 40-60 de minute, metabolismul vostru va fi accelerat, iar procesul de slăbire va fi facilitat.

5. Renunţaţi la alcool şi zahăr. Încercaţi să includeți măcar în una din mesele de peste zi o salată din legume proaspete.

Vezi și Cum arată meniul de Sărbători al lui Carmen Brumă și 5 sfaturi ca să mănânci bombe calorice fără să te îngrași

Citește și:

Fetița Elenei Udrea este adorabilă! Cele mai recente imagini cu ea au cucerit internetul

Cum arată viitorul ginere al lui Liviu Dragnea. Fotografii rare cu cântărețul și fiica politicianului