Cristina și Vlad au format un cuplu timp de nouă ani, iar toată lumea se aștepta să-i vadă și în viața reală, în fața altarului, așa cum i-au văzut și pe micul ecran. Însă, după o vacanță romantică în Egipt, cei doi au decis că cel mai bine este să-și spună „Adio” și să meargă pe drumuri separate, spre dezamăgirea fanilor care îi vedeau împreună până la adânci bătrâneți. Nedumeriți, aceștia au cerut explicații, iar Vlad și Cristina le-au dat chiar în emisiunea lor, „CulTour”.

Pentru mulți admiratori, șocul a fost atât de mare încât s-au agățat de o ultimă speranță că ar fi o glumă. Acesta a fost, așadar, primul lucru care a trebuit clarificat.

„Nu cred că există cineva atât de cinic încât să glumească cu o astfel de veste. Noi cu siguranță nu. Până la urmă e viața noastră și nu cred că am putea vreodată să glumim.”, a transmis Cristina Ciobănașu, pentru CulTour.

Întrebați de ce nu luptă mai mult pentru relația lor, Vlad a mărturisit că relația lor a avut multe suișuri și coborâșuri și li s-a părut că cel mai bine pentru ei e să meargă pe drumuri separate și să rămână prieteni.

Mai mult, fanii au vrut să știe ce și-au greșit unul atuia atât de mult încât nu se pot ierta și dacă este cumva vorba de infidelitate.

„ În 9 ani de zile nu a existat niciodată o a treia persoană!”, a spus Criss, iar apoi a fost completată de Vlad: „ Nu au existat certuri, nu au existat scandaluri. Decizia asta a fost o consecință a unor discuții între doi adulți realiști. Chiar dacă a fost o discuție grea, am ajuns amândoi la aceeași concluzie și știm că asta e mai bine pentru noi. Acum să vă gândiți că există o a treia persoană? Cred că ne știți destul de bine și ce a trăit fiecare dintre noi.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au precizat că ,eseria nu a fost niciodată motiv de ceartă, nici măcar atunci când au avut de jucat cu alți parteneri, iar la final au vorbit și despre inelul de logodnă, pe care Cristina deja nu-lm ai poarte, și despre momentul în care Vlad a cerut-o în căsătorie, ceea ce i-a făcut pe amândoi să izbucnească în lacrimi.

„ Nu cred că inelul în sine era cel care conta cu adevărat, cât ce a reprezentat momentul în care m-ai cerut de soție. Cu siguranță va rămâne în inimile noastre ca unul dintre cele mai frumoase momente petrecute împreună.L-am pus într-o cutie cu amintiri, în cutia noastră cu amintiri comune și atunci când vom simți nevoia să ne readucem aminte, o să fie acolo”, a spus Cristina.

Vlad Gherman a început să facă și un jurnal pe contul său de Youtube în care vorbește despre întreaga experiență și cât de mult îl afectează separarea. Consecințele despărțirii se văd atât la nivel emoțional, cât și la nivel fizic. După despărțire, el s-a mutat la sora lui, își caută un loc cu chirie și chiar a început să meargă la psiholog. Lipsa Cristinei l-a făcut să nu mai aibă poftă de mâncare, ceea ce a dus la pierderea a 7 kilograme, în mai puțin de o săptămână.

Citește și:

Cum au reacționat fetele lui Pepe când au auzit de divorț și de infidelitatea mamei lor. Raluca Pastramă a povestit tot

Radu Vâlcan a împlinit 44 de ani, iar cadoul făcut de Adela Popescu i-a uimit pe fani