Un prilej numai bun pentru ea de a se poza sexy, în costum de baie, parcă în ciuda tuturor celor care nu au reușit încă să scape de kilogramele în plus acumulate de sărbători.

Ca de obicei, Carmen Brumă este o apariție, chiar dacă e mămică și a trecut de 40 de ani. Are un abdomen la care alte femei pot doar să viseze.

Vedeta a postat mai multe fotografii în costum de baie sau în pantaloni scurți, din deșert.

carmen-are-43-de-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

În vacanță cu celebrul cuplu este și fiul lor, Vlad, dar intimitatea acestuia este protejată, el neapărând în poze.

Iar dacă te întrebi câte kilograme are fosta asistentă TV, iată răspunsul: 58, cel mai probabil numai mușchi.

În ultima perioadă de timp, Carmen Brumă a postat în mediul online numeroase fotografii în care apare în ipostaze care mai de care mai provocatoare.

Vedeta de televiziune a fost întrebată ce părare are partenerul ei de viață, Mircea Badea, despre aparițiile ei sexy. ”Mircea e foarte relaxat la capitolul acesta şi aşa a fost tot timpul. El îmi face multe dintre poze”, a declarat ea pentru Click!.

Ce spunea Carmen Brumă despre meniul ei

Carmen Brumă este cunoscută ca fiind adepta stilului de viață cât mai sănătos și a practicării frecvente a sportului. Vedeta a oferit recent detalii despre meniul său.

”Îmi este greu să dau exemple pentru că nu mănânc zilnic acelaşi lucru. Nu e sănătos să faci asta! Alimentaţia trebuie să fie variată, nutrienţii trebuie să vină din surse diverse.

În programele mele am grijă să nu se repete zilnic aceleaşi alimente. Asta fac şi în cazul meniului meu zilnic. Dacă am mâncat azi iaurt cu ovăz la micul dejun, mâine mănânc omletă, poimâine pâine cu humus etc”, a spus Carmen Brumă.

Vezi și Cum să slăbești după Sărbători: 5 reguli simple, de la Carmen Brumă

Citește și:

A fost părăsită de soț după 20 de ani: ”Încă îl iubesc. Nu știu ce s-a întâmplat!”

Ce-a fost în stare să-și facă Antonia în cap… Fanii sunt siderați: ”Sper că e o perucă!”