„Sa fii grasă este o experienţă traumatizantă din care am învăţat multe. Numai cei care au trecut prin asta ştiu cât de greu este să te lupţi în fiecare clipă cu propriul organism, cu foamea, cu pofta, cu lenea… Ştiu cum dispoziţia ta depinde de acul cântarului, cum trebuie să câştigi bătălia în fiecare săptămâna a vieţii tale şi cât de scump se plătesc excesele din timpul sărbătorilor şi vacanţelor. Am învăţat ce înseamnă disciplina, am învăţat că inclusiv gusturile se educă, am învăţat că foamea nu se confundă cu pofta, iar pofta se mai pune şi în cui dacă vrei să arăţi bine şi să fii sănătos”, povesteşte Carmen Brumă în cartea ei, 3S – Sănătoasă, Suplă, Sătulă.

 

View this post on Instagram

 

#cappuccino #sundayvibes #allwhite #photooftheday #magazine #brides #lingerie @ghidulmiresei

A post shared by Carmen Bruma (@carmenbrumaofficial) on

Carmen Brumă a pozat în lenjerie intimă

Astfel, cu o siluetă de invidiat, Carmen Brumă și-a făcut curaj și a pozat în lenjerie intimă la 41 de ani, demonstrând că arată mai bine ca la 20 de ani. Fanii vedetei au lăudat-o imediat pentru silueta ei, iar soția lui Mircea Badea a decis să îi învețe pe aceștia cum să slăbească. Ea a făcut dezvăluiri în emisiunea „Agenția Vip”, ce trebuie să faci pentru a-ți păstra greutatea potrivită.

Carmen a lansat două diete  “Intra in rochia de mireasă” by Carmen Brumă” și „Dieta 3 S”, cu care a slăbit chiar și ea și cu care se menține în formă. Regimul “Intră în rochia de mireasă” by Carmen Bruma”  a fost gândit special pentru persoanele care vor să scape de kilogramele în plus sau vor să se mențină.  Acesta este  un program alimentar complet pentru 8 săptămâni cu 3 mese pe zi si o singura gustare, fără antrenamente.

Programul “3 S” ține 6 saptamani și are 3 mese pe zi și 2 gustări, însă acesta este însoțit și de niște antrenamente scurte. Este vorba cinci antrenamente pe săptămână de câte 15 minute (plus 5 minute încălzire şi 5 minute stretching) care se pot face acasă.  Rezultatele se pot obține cu mijloace fiananciare minime dar cu multă disciplină și perseverență.

„Am conceput dieta astfel încât să nu vă înfometaţi şi să puteţi transporta mâncarea la serviciu în caserole. Regimul alimentar cuprinde între 1200 şi 1500 de calorii pe zi şi nu exclude niciunul dintre nutrienţii esenţiale funcţionării normale a organismului”, spune Carmen Brumă despre dieta 3 S.  Cina se ia cu patru ore înainte de culcare.

Dieta 3S. Meniu pentru o zi

Dimineaţa
– amestec din 4-5 linguri de fulgi de ovăz, o lingurinţă seminte de in, două linguri de stafide şi 150 de ml de iaurt cu maxim 2% grăsime
– cafea sau ceai

Gustare
– 10-15 sâmburi de migdale crude
– o cană de ceai verde

Prânz
– piept de pui la grătar
– salată de sfeclă sau varză

Gustare
– două felii de pâine integrală
– salata de vine fără maioneză

Cina
– supă de legume
– o felie de pâine integrală

Citește și: