Îmbrăcată doar în lenjerie intimă – chiloți negri și o bustieră asortată – dar putând accesorii precum o căciulă de blană, ochelari de schi, cizme de munte și cu brațele acoperite parțial, partenera lui Mircea Badea s-a lăsat pozată cu fesele, mijlocul și picioarele la vedere, pe balcon, la munte, sfidând frigul.

La cererea publicului, mi-am luat caciula cu blana ca sa nu racesc”, a comentat ea, voit jucăuș.

 

View this post on Instagram

 

La cererea publicului mi-am luat caciula cu blana ca sa nu racesc ?! #outfitoftheday #wintersun #carmenbrumaofficial #mountain

A post shared by Carmen Bruma (@carmenbrumaofficial) on

Dacă pe unii fotografia i-a încântat, ei postând comentarii precum ”Asa sa tot ai sotie si mama!” ”Carmen, o felină blândă și superbă”, ”Wow, ce bine arati, nu te-ai ingrasat deloc de sarbatori!” sau ”Si fularul? Unde e fularul? Superba!”, alții au criticat-o pentru că s-a alăturat trendului tot mai vizibil printre vedetele din România, acela de a se dezbrăca pentru faimă.

S-a apucat și ea de operații?

”Postura ca postura.. Simpla.. Nimic nou in România ca o femeie sa se dezbrace sa atragă atenția. Ca tine multe altele.. Dar mai tinere… Si la fața mult mai frumoase… O poza… dar gura cum stai cu ea.. Vulgar..”, o critică cineva.

Un alt comentator o numește chiar ”hidoasă”, în timp ce altcineva o povățuiște să se îmbrace, pentru a nu suferi de cistită.

”Un corp bine lucrat se vede și fără a fi despuiat. Asta este deja prosteală. La vârsta ta… nu dă bine deloc. Păcat”, îi scrie altcineva. ”Prea, prea te expui, ai copil si sot”, comentează altcineva.

Fanii au studiat cu atenție fotografia și sunt convinși că iubita lui Mircea Badea nu lucrează doar la sală, ci trece și pe la medicul estetician. ”Dacă ai rămâne mai pe naturel ar fi mai bine. Oricat ai zice nu, se vede că ai inceput sa te transformi la față, la buze ceva. Nu deveni Răduleasca. Acceptă-ți vârsta și îmbrățișează procesul… ești frumoasă. Nu ai nevoie de retușuri”.

Vezi și Carmen Brumă, pictorial incendiar la 41 de ani. Cum își menține silueta. Bruneta își învață fanii cum să slăbească

Citește și: