Au petrecut o vacanță de vis în Dubai și Maldive, dar povestea lor de iubire s-a terminat la fel de repede cum a început. Bianca Drăgușanu a confirmat despărțirea de Gabi Bădălău.

Bianca Drăgușanu a luat pe toată lumea prin surprindere cu afirmațiile pe care le-a făcut într-un Instastory pe Instagram. După ce o poză cu ea desfigurată a fost făcută publică, Bianca Drăgușanu a decis să dea cărțile pe față și să vorbească despre trădările prietenilor și despre dezamăgiri.

Blonda a dezvăluit că imaginea apărută în spațiul public cu ea tumefiată nu este din urma unei violențe fizice, ci este doar rezultatul firesc al unei operații de blefaroplastie. Însă, în mod surprinzător, Bianca Drăgușanu a recunoscut însă, că există și imagini cu ea după ce a fost victima agresiunii fizice și le-a și arătat fanilor, tocmai pentru a nu mai exista riscul unor trădări, așa cum a fost în cazul de față și că îi pare rău că a ascuns aceste imagini și nu le-a dezvăluit de atunci.

Imediat după ce a făcut publică imaginea cu ea desfigurată în bătaie, a anunțat într-un mod subtil despărțirea de Gabi Bădălău, anunțând în Instastory că este o femeie asumată și liberă, lăsând de înțeles că nu va mai ierta infidelitatea bărbaților, dar nici agresivitatea.

”Nu vreau să mai vorbesc despre ce a fost, haideți să vorbim despre ce va fi, iar energia mea bună nu se va strica niciodată. Așadar, vă pot spune despre mine și despre prezentul meu, că sunt o femeie independentă, asumată, liberă, fericită și foarte bucuroasă cu tot ce i se întâmplă. Mi-ar plăcea să cred despre mine că am învățat din greșeli și din experiența pe care am acumulat-o vreau să vă dau câteva sfaturi utile. Nu treceți cu vederea atât de ușor peste infidelitate și peste agresivitate și purtați-vă mai bine rece cu oamenii pentru că de la căldură se strică”, a spus Bianca Drăgușanu.

Bianca a făcut anunțul la scurt timp după ce Gabi Bădălău a fost surprins de paparazzii Spynews, în compania câtorva tinere, într-un club, cu care a plecat ulterior acasă.

Citește și:

Andra Măruță, noi declarații despre starea de sănătate. Cine a vindecat-o de COVID-19?

Cum se simte Shannen Doherty la un an de când a anunțat că are cancer în stadiu terminal?