Ashley Benson și G-Eazy au decis să pună capăt relației, potrivit site-ului E! News. Deși a ieșit dintr-o relație de doi ani pentru a fi cu el, starul din Pretty Little Liars nu a rezistat prea mult lângă G-Eazy, iar la aproape un an de la relație și-au spus „Adio”.

O sursă pentru E! News a povestit că actrița și cântărețul s-au certat de multe ori în ultima vreme, iar în cele din urmă au decis că le-ar fi mai bine separați. „Lui Ashley nu îi plăcea cum se comporta cu ea. Ceva nu era bine. Ea i-a spus că între ei s-a terminat totul. A simțit că nu i se dedica total.”, a spus sursa.

Infidelitatea a fost o problemă foarte mare în relațiile rapperului. El a format un cuplu cu artista Halsey, iar cei doi se despărțeau pentru că el flirta cu diferite fete în public, după cum spunea o sursă pentru publicația menționată mai sus în trecut.

EXCLUSIVE: Ashley Benson and G-Eazy Keep Close on a Shopping Trip in Los AngelesSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Ashley Benson și G-Eazy au fost văzuți pentru prima oară împreună în luna mai a anului trecut, când paparazzi i-au surprins sărutându-se și ținându-se de mână. Cei doi păreau foarte îndrăgostiți, iar pentru a fi cu el, Ashley a părăsit-o pe Cara Delevingne, cu care avea o relație de doi ani.

În vara anului trecut, au circulat mai multe zvonuri conform cărora Ashley Benson și G-Eazy s-ar fi logodit. Frumoasa actriță a fost surprinsă purtând un inel cu diamante, iar acest detaliu i-a făcut pe fanii cuplului să creadă că putem vorbi despre o eventuală cerere în căsătorie, dar cei doi nu au confirmat informația.

Într-un interviu acordat în luna octmbrie, G-Eazy a vorbit despre colaborarea sa profesională cu Ashley pentru videoclipul melodiei Hate the Way. „Este o persoană extrem de talentată în foarte multe domenii. Este cu adevărat specială”, a declarat G-Eazy pentru ET.

Citește și:

Raluca și Walter Zenga nu mai formează un cuplu, dar iată ce a putut să zică ea despre fostul soț

Shakira, schimbare radicală de look. Rezultatul i-a uimit pe fani