Fostul selecționer Victor Pițurcă (67 de ani) este invitatul săptămânii la podcastul „Ameritat cu Nasrin”. Un interviu în premieră, în care a vorbit despre copilăria sa, relația cu părinții, dosarul măștilor și chiar și despre relația tumultuoasă a lui Alex Pițurcă, fiul său, cu celebra Cristina Ich!

maria-piturcaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Întrebat cum a reușit să împartă viața de familie cu cariera în fotbal, Piți a lăsat de înțeles că meritul este și al soției sale, Maria Pițurcă (62 de ani), pe care a cunoscut-o când ea avea 17 ani. „Cât de mult v-au ajutat soția, copiii să vă ppstrați acest echilibru, această liniște?”, a fost întrebarea.

„Din punctul ăsta de vedere am fost foarte norocos. Așa le spun și copiilor mei, și lui Alex, el deja are probleme. Trebuie să ai noroc. Trebuie să știi ce alegi. Așa s-a întâmplat la mine, am fost mare norocos să dau peste o femeie extrem de echilibrată. Sigur, că așa mi-am crescut-o și eu. La 17 am cunoscut-o. Ne-am cunoscut la Târgu Jiu. Ea era încă elevă la liceu.

Eu am venit la Scornicești (în perioada 1979-1983 Piți a jucat la FC Olt Scornicești), ea a terminat în momentul acela liceul, a luat la facultate, la Craiova, și s-a mutat în casa mea din Craiova. Eu făceam naveta Craiova-Scornicești. A terminat Electrotehnica, iar ultimul an l-a făcut la București”, a povestit Pițurcă despre soția sa, cu care are doi copii mari, pe Alex și pe Claudia.

„E greu să fii soția lui Victor Pițurcă?”, a întrebat Nasrin Ameri. „Foarte greu. Foarte greu. Păi gândiți-vă că eu nu prea am știut cum au crescut copiii. Numai soția mea s-a ocupat. Eu eram numai în cantonamente. Nu știam ce era viața de familie, numai cantonamente, rar veneam”, a mărturisit Piți. „Am fost un tată exigent. Am avut grijă ca copiii mei să aibă o educație sănătoasă. Am niște copii liniștiți și cu o educație aleasă”, a mai spus el.

Cine este Maria Pițurcă, soția lui Victor Pițurcă

Maria Pițurcă sau doamna Mia, așa cum îi spune toată lumea, a împlinit anul acesta 62 de ani, iar fiul ei a publicat în mediul online o poză care a strâns multe aprecieri. Blondă, coafată, machiată, îmbrăcată într-un trenci negru, Maria Pițurcă arată senzațional. Însă dincolo de look, ceea ce a impresionat mereu la această femeie este puterea de a ierta. În prezent, ea are grijă de Edan, fiul pe care soțul ei, Victor Pițurcă, îl are din relația cu Vica Blochina.

Victor Pițurcă și Vica Blochina au avut o relație secretă în perioada 1995-2011, din care a rezultat un băiat, Edan, născut în anul 2007. Acum, adolescentul de 16 ani are o relație excelentă cu tatăl lui, ba chiar locuiește în casa acestuia, alături de doamna Maria Pițurcă, soția lui Victor Pițurcă.

În 2012, Victor Pițurcă și-a cerut iertare familiei, într-o intervenție pentru Kanal D, în plin scandal cu Vica Blochina, care îl dăduse în judecată pentru stabilirea paternității lui Edan, fiul lor.

„Am greşit şi îmi pare enorm de rău! Ştiu cât de mult suferă familia mea şi mai ales soţia. Este foarte greu să gândeşti şi să-ţi găseşti cuvintele în astfel de momente. Dacă aş putea să dau timpul înapoi, prezentul ar fi altfel. Copilul nu trebuie să sufere.

Nu fac circ din viaţa mea privată şi nu voi face comentarii în legătura cu asta. Nu tot ce a spus acea doamnă este adevărat. Pentru mine, căsnicia şi familia sunt cele mai importante lucruri din viaţă”, a fost declarația oficială a lui Victor Pițurcă, în 2012, pentru Kanal D, pe marginea subiectului care a izbucnit în presă, legat de relația lui cu Vica Blochina.

Citește și: Imagini rare cu soția lui Victor Pițurcă. Ce distinsă și elegantă e doamna Mia, la 62 de ani!

Citește și: Vica Blochina, în lacrimi la Survivor: „Copilul meu nu vorbește cu mine”. Cum arată, la 15 ani, fiul ei și al lui Victor Pițurcă

Citește și: Ce băiat mare și frumos s-a făcut fiul Vicăi Blochina! La 15 ani, Edan e bucățică ruptă din tatăl lui, Victor Pițurcă