Actriţa Nataşa Raab a murit la vârsta de 70 de ani, a anunţat, luni, Uniunea Teatrală din România, într-un mesaj pe Facebook. Celebra „Coana Chiva” din reclamele la produse lactate suferea de Parkinson, boală cu care a fost diagnosticată în anul 2020. Ceremonia de înmormântare va avea loc miercuri, 25 octombrie, la Cimitirul Ungureni din Craiova, oraș în care actrița s-a dedicat celor două mari iubiri ale ei, soțul și teatrul.

natasa-raab-si-sotul-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 15

Șir de drame pentru Natașa Raab. În anul 2000 s-a luptat cu cancerul ovarian

În anul 2000, când avea 47 de ani, Natașa Raab primea un diagnostic crunt: cancer ovarian. Atunci, odată cu histerectomia făcută, s-a spulberat orice speranță de a mai avea copii. „Imediat după aceea a venit moda cu inseminările in vitro, dar eu nu mai aveam în ce să inseminez”, povestea actrița.

„Mi-am dorit foarte mult copii şi ultima mea şansă s-a dus atunci. Norocul meu a fost că soţul meu, fiind medic, şi-a dat seama că ceva nu e în ordine. M-am mişcat destul de repede şi m-am operat. Cred că Dumnezeu a fost lângă mine, la fel şi soţul meu, care m-a pus să fac citostatice postoperator. Acest lucru mi-a dat şanse să lupt cu aceste celule canceroase”, a povestit Nataşa Raab în emisiunea „Constantin 60’”, de la Prima TV, citată de Click.ro.

Pentru că nu a reuşit să-şi împlinească visul de a deveni mamă pe cale naturală, actriţa s-a gândit să adopte un copil, dar soţul ei a refuzat în acel moment. „Soţul meu n-a fost de acord, pentru că nu ştii niciodată, chiar şi al tău (copilul – n.r.) poate să-ţi facă surpriză”, a mai mărturisit actriţa.

În 2020, fratele ei a murit de cancer la pancreas

Cancerul a fost blestemul din viața Natașei Raab. În anul 2019, înainte să îl piardă pe soțul ei, din cauza cancerului la vezică, actrița cerea ajutorul, pe Facebook, pentru fratele ei. Bărbatul avea 53 de ani la vremea aceea și fusese diagnosticat cu cancer la pancreas.

„Vă implor ajutaţi-mă, fratele meu are doar 53 de ani şi i-au găsit cancer de pancreas, în urma unui icter mecanic. Am mare nevoie de vaccinul cubanez escozul sau vidatox care se fabrică în Cuba, dar se găseşte şi la o farmacie din Tirana, Albania, conform internetului. Vă implor! Are doar 53 de ani”, a fost mesajul publicat în mediul online de către îndrăgita actriță.

Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru fratele actriței. ”Pe 20 decembrie 2020 a murit și fratele meu, avea doar 54 de ani, dragul de el, s-a stins din viață, mă doare sufletul, am încercat să facem tot posibilul să-l vindecăm, dar a avut cancer, avea tumoră la pancreas, nu s-a mai putut face nimic”, declara, pentru Impact.ro, Natașa Raab.

În 2019, soțul ei, medicul Val Guțul, a murit de cancer la vezică

Pe 14 septembrie 2019, medicul craiovean Val Guțul se stingea din viață după ce a fost diagnosticat cu cancer la vezică. Timp de 38 de ani a fost soțul Natașei Raab, iar actrița l-a divinizat. ”Am rămas singură, Doamne. Soțul meu, prietenul de o viață, m-a lăsat a nimănui. Vreau să mor și eu. Avea doar 66 de ani”, a scris atunci, pe Facebook, Natașa Raab.

Citește și: 9 vedete diagnosticate cu Parkinson. Cum se manifestă această boală neurologică

Citește și: Actrița Natașa Raab și-a îngrijorat colegii. Florin Zamfirescu: „După moartea soțului ei, Natașa s-a nenorocit, s-a îmbolnăvit”