Celebra actrița de la Hollywood arată spectaculos după ce a slăbit peste 30 de kilograme cu ajutorul unui regim alimentar strict și sport. Rebel e de nerecunoscut și arată de la o zi la alta mai bine, iar cu ultima imagine publicată și-a surprins fanii.

Nu doar pentru faptul că arată spectaculos, ci și pentru faptul că a lăsat de înțeles că s-a despărțit de iubitul ei, Jacob Busch (29 de ani), după un an de relație. Ea a mărturisit că este din nou singură și că se îndreaptă spre Super Bowl. Cei doi și-au anunțat oficial relație în luna septembrie 2020, la o gală organizată de prințul Albert de Monaco. Deși păreau că lucrurile merg bine între ei și sunt destuld e seriose, după doar patru luni și-au spus „Adio”,

„Jacob este un băiat uimitor, dar nu este genul de iubit de lungă durată”, a declarat un prieten al vedetei pentru People.

Monte-Carlo Gala For Planetary Health – MonacoSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

În spatele transformării spectaculoase a actriței se află antrenorul de fitness Jono Castano. Jono a declarat pentru Sunrise că nu folosește cuvântul dietă pentru a descrie schimbarea lui Rebel, susținând că este mai mult vorba de echilibru. Acesta recomandă 45 de minute de exerciții, cinci zile pe săptămână, în combinație cu o dietă sănătoasă, pentru cei care doresc să piardă în greutate.

Citește și:

Chef Cătălin Scărlătescu, așa cum nu l-ai văzut niciodată! Așa îi stă cu păr: „Florin Piersic pe șaten”

Mesajul lui Vlad Gherman după despărțirea de Cristina Ciobănașu: „Credeam că dragostea adevărata este…”