printesa-charlotte-1-anSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Prințesa Charlotte de Cambridge, al doilea copil al prințului William și al ducesei de Cambridge, Kate Middleton, se transformă într-o domnișoară splendidă. În cele mai noi două fotografii, publicate de mama ei pe contul oficial de Instagram, micuța apare îmbrățișând câinele familiei, un cocker negru, imaginile fiind realizate la reședința lor din Norfolk, Anglia, după cum anunță publicațiile britanice.


Prințesa Charlotte, fotografiată alături de câinele familiei, la aniversarea de 7 ani

Îmbrăcată într-un pulover bleu, care se asortează cu zambilele din fundal, cu gulerașul cămășii la vedere, cu un zâmbet ștrengăresc, arătându-și dințișorul lipsă, prințesa Charlotte este copia fidelă a tatălui său, Prințul William. Sunt primele imagini oficiale în care strănepoata reginei Elisabeta a II-a apare cu părul atât de lung.

Prințesa Charlotte a reușit să câștige inimile tuturor cu drăgălășenia ei, dar și cu atitudinea dezinvoltă, imaginile cu gesturile ei ștrengărești făcând înconjurul lumii. La fiecare aniversare a copiilor lor, Kate și William publică fotografii oficiale cu aceștia, toate imaginile fiind realizate chiar de Kate Middleton.

Vezi și: O nouă apariție publică, o nouă năzbâtie. Prințesa Charlotte a reușit din nou să provoace zâmbete. Ce a făcut fiica prințului William și a lui Kate Middleton, după slujba de Paște

Prințesa Charlotte, a patra la succesiunea tronului

Charlotte s-a născut în data de 2 mai 2015, la la spitalul St. Mary, unde Kate Middleton i-a adus pe lume şi pe ceilalţi copii ai săi, George şi Louis. Charlotte este a patra la succesiunea tronului după bunicul său, Prinţul Charles, tatăl său, Prinţul William şi fratele mai ei mare, Prinţul George, născut pe 22 iulie 2013.

Mezinul familiei a împlinit 4 ani pe 23 aprilie

Prinţul Louis, cel mai mic dintre copiii prinţului William şi ai lui Kate Middleton, și-a aniversat și el, recent, ziua de naștere. Mezinul a împlinit 4 anișori pe 23 aprilie, iar părinții lui au ales să publice fotografii realizate pe plajă, prințișorul alergând cu tălpile goale, bucuros, pe nisip. Născut pe 23 aprilie 2018, prinţul Louis este al treilea copil al cuplului princiar, după prinţul George (8 ani) şi prinţesa Charlotte (7 ani).

Citește și: Cine este și cum arată bona copiilor lui Kate Middleton și a prințului William. E maestră în arte marțiale și are pregătire antiteroristă

xMoment adorabil între Kate Middleton și prințesa Charlotte la slujba de comemorare a Prințului Philip