Rodica și Spiridon Mutu sunt persoanele care l-au susținut și apărat pe Adrian Mutu în toate etapele vieții lui. Alături de fiica lor, Laura Cordun, sora lui Adrian Mutu, părinții fotbalistului au o imagine de oameni respectabili, corecți, apreciați, mai ales în comunitățile din care provin.

Adrian Mutu s-a născut la Călinești, Argeș, la 20 de kilometri de Pitești, la maternitatea Spitalulului “Ion Crăciun”. Pe 8 ianuarie 1970, la 27 de ani, Rodica Mutu, din satul Inuri, de lângă orașul Topoloveni (Argeș), îl năștea pe Adrian, mândria familiei, cel care avea să devină cea mai mediatizată vedetă din România, notează Libertatea.ro. Spiridon Mutu, tatăl lui Adrian Mutu este oltean din Gorj.

mama-lui-adrian-mutu-tinereteSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

Vineri, 3 noiembrie, Adrian Mutu nu a trecut cu vederea aniversarea părinților și a lăsat un mesaj emoționant pe Instagram, în dreptul unei fotografii cu părinții lui, în tinerețe.

Ce aniversare formidabilă aveți astăzi! Felicitări cu prilejul aniversării nunții de aur! Fie ca amintirile frumoase dobândite în acești ani să vă bucure mereu sufletul! Vă doresc să aveți parte de acum încolo de zile senine și evenimente dragi sufletului!

În sufletul meu veți rămâne mereu tineri și vă admir cum ați păstrat această iubire timp de 50 de ani și vă doresc cât mai mulți de acum încolo! La mulți ani, mama și tata!”. Mesajele și urările au curs pe Internet, din partea fanilor. „La mulți ani binecuvântați, fericiți și sănătoși să aveți împreună!”, a comentat și Mariana Bachici, soacra lui Adrian Mutu și totodată cuscra soților Rodica și Spiridon Mutu.

Der rumänische Fussballprofi Adrian MutuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 7 / 16

Adrian Mutu are patru copii din trei căsnicii

Adrian Mutu are patru copii cu cele trei soții superbe, dar a reușit să îi apropie pe toți, iar frații Mutu au relații foarte strânse. Cu actuala soție, Sandra Bachici, Mutu îl are pe mezinul Tiago, născut pe 14 aprilie 2017, iar cu prima soție, actrița Alexandra Dinu, îl are pe Mario, în vârstă de 21 ani (născut pe 9 septembrie 2002). Din căsnicia cu Consuelo Matos Gomez, Mutu are două fiice splendide, Consuelo, Adriana (17 ani) și pe Maya (15 ani), care locuiesc în Republica Dominicană, alături de mama lor.

Citește și: Cum arată fiica lui Adrian Mutu, la 17 ani! Frumusețe rară, copia mamei sale, Consuelo. Imagini din Dominicană cu prințesa lui Mutu

Citește și: Fiul lui Adrian Mutu a împlinit 6 ani și a fost sărbătorit pe terenul de fotbal. Imagini adorabile cu Tiago

Citește și: Adrian Mutu, dezvăluiri picante despre cele trei neveste: ”Pe Sandra am pus ochii când avea doar 15 -16 ani. Eram însurat”. Cum se înțelege în prezent cu „fostele”