De-a lungul timpului, Oana Roman a fost acuzată de fani că a călcat de mai multe ori pragul medicului estetician. Acum, vedeta a decis să spună lucrurilor pe nume, asumat, ca o femeie de 47 de ani, care nu are nimic de ascuns.

Ce intervenții estetice are, de fapt, Oana Roman

Oana Roman a fost prezentă în cadrul emisiunii Ego, acolo unde a vorbit despre operațiile estetice. Vedeta susține că, la aproape 48 de ani, nu și-a făcut nicio intervenție la nivelul feței.

Fiica lui Petre Roman consideră că tenul său fără imperfecțiuni, invidiat adesea, este moștenit pe linie maternă. Singurele lucruri pe care le folosește vedeta pentru față sunt tratamentele și măștile, spune ea.

Oana Roman a precizat că mama sa este cea care o îndemna mereu să se îngrijească și să folosească tot timpul creme. Totodată, aceasta a precizat că Mioara Roman, deși este grav bolnavă, la 83 de ani, încă are un ten perfect.

„Extremele nu sunt bune de niciun fel. Naturalețea contează. Eu, la 47 de ani, aproape 48, nu mi-am făcut absolut nicio intervenție la față. Nici neinvazivă, nici invazivă. Adică de niciun fel.

Nu stau pe loc din punct de vedere al operațiior. Eu am gene bune din familie. Mama mea, bunica, străbunica – așa am moștenit aceste gene de la o generație la alta.

Mama mea, chiar dacă este grav bolnavă, are un ten impecabil la 83 de ani. Doamnele care o îngrijesc sunt impresionate de tenul pe care îl are. Nu are intervenții, ci doar a folosit creme toată viața”.

Cum o crește Oana Roman pe Isa. Nu-i spune niciodată ”nu-i voie”! Cum procedează în loc

greutatea-nu-a-fost-niciodata-un-complexSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Nici măcar botox, liftinguri, acid?

Totuși, într-o lume în care toate vedetele folosesc botox, acid și tot felul de seruri, Oana Roman reușește să se țină departe de așa ceva? Răspunsul vine prompt:

”Nu mi-am făcut botox, acid, liftinguri. Singurul lucru pe care îl fac sunt tratamentele cosmetice și am un ritual cu creme și măști.

Noi locuiam pe Calea Victoriei, iar la parterul blocului era un cabinet cosmetic. Pe când aveam 12 ani, cosmeticiana mi-a explicat că trebuie să mă epilez și să-mi fac tratamente cosmetice. Eram mai matură.

Am învățat să am o rutină de creme, dar târziu, pe la 30 de ani. Mama mereu îmi spunea că trebuie să mă dau cu creme și să-mi pun măști, că trebuie să am grijă de tenul meu”, a mai spus Oana Roman.

Oana Roman, veste minunată legată de mama ei: ”Toate rugăciunile voastre au contat!”

Și cum adesea e deja aranjată la primele ore ale dimineții, când intra pe Instagram, mulți au spus că, probabil, așa doarme. Așa să stea lucrurile?

”Sunt haterițe care mă acuză că mă culc machiată. Mă trezesc mai devreme să mă machiez, pentru că știu că în ziua respectivă am ceva de filmat”, a povestit vedeta, la Ego Life.

Oana Roman: „Singurul complex real pe care îl am, pe care l-am avut dintotdeauna”

Oana Roman recunoaște că cel mai mare complex al ei este gușa și își dorește să scape de ea, în viitorul apropiat.

Cât despre kilogramele în plus, vedeta susține că nu a avut niciodată vreun complex legat de acest lucru, din contră, acea perioadă din viața ei a fost cea mai fericită, cea înj care cântărea mai mult.

„Însă vreau să fac ceva, dar nu este neapărat la nivelul feței și Dana știe. Singurul complex real pe care îl am, pe care l-am avut dintotdeauna, este legat de gușă, de aceea îmi doresc să scap de ea.

Nu am avut complexul că sunt grasă. Cea mai fericită perioadă din viața mea era când aveam câteva kilograme în plus”, a mai mărturisit Oana Roman.

Despre moda gastric sleeve. Și-a tăiat sau nu Oana Roman stomacul?

Și cum schimbarea drastică de înfățișare a vedetei a lăsat pe multă lume cu nenumărate întrebări, Oana Roman a spus și dacă și-a tăiat sau nu stomacul.

Oana Roman se mândrește forte mult cu noua înfățișare. Vedeta a reușit să slăbească aproximativ 20 de kilograme de când a început acest proces, în 2020, și spune că nu se oprește aici.

Mai mult, aceasta spune că a reușit această performanță doar cu ajutorul unei diete stricte, dar și prin intermediul unor proceduri la care a apelat. În cazul în care există persoane care se întreabă de ce vedeta nu ajunge niciodată în sala de sport, Oana Roman are și pentru ele un răspuns.

„Se poate slăbi fără gastric sleeve. Eu am început să slăbesc prin 2020, aveam o cunoștință care mi-a spus să vin să-mi facă niște proceduri. Din cauza operației după ce am născut, eu nu am voie să ridic, să car, să mă ridic brusc, nu am voie să fac sport. Neavând voie să fac sală, m-am gândit să fac niște proceduri, la mine au dat rezultate.”, a declarat Oana Roman pentru sursa citată.

Fastingul, dieta care pe ea a ajutat-o

Așadar, în ziua de astăzi Oana Roman spune să se mândrește cu o talie mult mai mică față de cum avea în trecut. Cu toate acestea, vedeta spune că la nivelul abdomenului mai are de făcut mici îmbunătățiri, întrucât sănătatea nu i-a permis să intervină în niciun fel.

De asemenea, aceasta a dezvăluit faptul că fastingul este unul dintre secretele care au ajutat-o să-și intre în formă.

„La nivelul abdomenului nu am intervenit, nu am voie să fac nimic. Singura mea șansă este să fac o abdominoplastie, pe care o am în minte de 7 ani.

Am slăbit mult în centimetri, la talie, la picioare. Am început să țin și fasting de 3 ani (n.r. post alimentar), dar mai trișez când merg la evenimente sau în vacanțe cu Isa. Altfel, eu țin constant acest fasting.

Am reușit să slăbesc mult în centimetri și kilograme. Eu nu am vrut să slăbesc 20 de kilograme în 3 luni. Nu am fost disperată să am șapte măsuri mai puțin la haine peste noapte”, a mai completat vedeta.

Oana Roman spune că a fost acuzată de unii și de alții de faptul că și-ar fi tăiat stomacul. Vedeta spune, astfel, că dovezile conform cărora nu a făcut acest lucru sunt evidente, întrucât greutatea sa nu s-a transformat peste noapte, ci în ani.

„Eu o să vorbesc despre un subiect destul de controversat. Această modă din România a celor care își taie stomacul, toată lumea face operația asta, că au 10 sau 15 kilograme în plus. Mie mi se pare că este periculos, am înțeles că slăbești peste noapte.

Eu am fost acuzată că am făcut această operație ca să slăbesc, totuși, eu am slăbit, și nu am terminat încă, într-un an și jumătate.

Dacă aș fi făcut această operație, rezultatele s-ar fi văzut într-o lună. Este această magie: mamă, îmi tai stomacul, într-o lună am slăbit 30 de kilograme. Eu cred că această intervenție se face în anumite condiții, dacă ai afecțiuni sau trebuie să slăbești un număr mare de kilograme.”, a mai spus vedeta.

Vezi și Ce spune Oana Roman despre oamenii care trăiesc cu 3.000 de lei pe lună. Cât câștigă ea în prezent

Citește și:

4 ani de la moartea lui Leo Iorga. Au făcut pace femeile din viața lui? „Acum amândouă trebuie doar să ne rugăm pentru sufletul lui”

Celine Dion, prima apariție publică după mai bine de 3 ani. Imagini emoționante cu vedeta care suferă de o boală incurabilă