Pe contul său de socializare, Minodora și-a ținut fanii la curent despre starea ei și a dezvăluit că este acasă în aceste momente, se reface, iar intervenția chirurgicală a decurs perfect.

„Iubiților, mulțumesc din suflet pentru grijă! Sunt bine după intervenția chirurgicală pe care am avut-o!!! Sunt acasă, este totul ok, nu este ușor însă sunt puternică, nu mor caii când vor câinii. Nu ne lăsăm cu una cu două”, a scris Minodora pe Facebook.

Mai mult, artista a lăsat de înțeles că se simte foarte bine și chiar i-a transmis un mesaj de încurajare lui Costi Ioniță, după ce acesta a fost eliminat de la Survivor România.

„Nu ne lăsăm cu una cu două…, (…) îl vom susține pe prietenul meu COSTI IONIȚă pe care îl aștept cu drag acasă… nu de altă dar avem de lucru…proiecte neterminate…

Mândră de COSTI FORTZA! Un caracter frumos, un om blând, cinstit, credincios, corect, mai rar…!!!”, a mai postat Minodora pe Facebook.

Minodora a avut nevoie de o operatie pe colon din cauza unor fisuri pe care le-a suferit din cauza faptului că ani la rând a avut probleme cu constipația, după cum a dezvăluit chiar ea într-un live.

Secretul siluetei ei

Cântăreața pune mai mult preț pe corpul ei și chiar a făcut primele dezvăluiri despre dieta pe care o ține. Ea mănâncă orice, dar la fiecare masă ia doar 5 guri maxim, porțile ei de mâncare fiind foarte mici.

„Mânânc absolut orice, inclusiv slănină afumată cu ceapă și pâine. Mânânc inclusiv dulce, cantitățiile de mâncare sunt foarte mici cât să-mi fac pofta. Am trei mese, gustări nu, lichide în loc de aceasta. Poate un iaurt! Totdeauna mănânc la micul dejun ceva. Cantitățile de mâncare sunt de 5 guri maxim!”, a spus Minodora , în urmă cu ceva timp.

Citește și:

Corina Dănilă a împlinit 49 de ani. Cum arăta actrița în copilărie și adolescență

Monica Gabor se află la sora ei în Dubai. Cum s-au fotografiat cele două?