De la ședința foto realizată pentru revista Elle România, din 2017, Mădălina Ghenea nu a mai arătat imagini atât de explicite cu fetița ei, Charlotte, născută în aprilie 2017. Actrița, care a jucat alături de marele Al Pacino în “House of Gucci”, a publicat pe Instagram o serie de imagini realizate la piscina celebrului hotel Palazzo Versace, din Dubai.

madalina-ghenea-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Mădălina Ghenea apare alături de mama ei, Constanța, dar și de fiica ei, micuța Charlotte. Fetița arată ca o zână, cu părul lung și ușor cârlionțat, moștenind trăsăturile perfecte ale celebrei sale mame. Este foarte posibil ca ședința foto să apară în paginile vreunei reviste internaționale, căci este realizată de o profesionistă în domeniu, fotojurnalista Iya Shengelia. “3 generații”, a scris Mădălina în dreptul imaginilor, pentru care a primit numai comentarii pozitive.

Mădălina Ghenea a explicat de ce și-a botezat fetița Charlotte

Născută pe 8 august 1987, la Slatina, Mădălina Ghenea este actriță și topmodel cu numeroase campanii internaționale. Românca a recunoscut că numele fetiței a fost ales de tatăl micuței, afaceristul Matei Stratam, de care ea s-a despărțit în 2019. Numele are o rezonanță regală, căci așa o cheamă și pe strănepoata reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, și poate fi pronunțat ușor în orice limbă.

„Matei a ales numele fetiţei şi este cea mai bună alegere. De fiecare dată când plec am un sentiment de vinovăţie pe care nu l-am mai avut până acum. Nu ştiu ce m-aş face fără mama, ea mă ajută mult”, declara Mădălina Ghenea, în trecut, pentru AntenaStars.

Mama Mădălinei Ghenea, Constanța, este originară din Slatina și este de profesie medic veterinar. A fost și este o femeie discretă, deși a fost deseori asaltată de presă, mai ales în perioada în care fiica ei avea iubiți celebri și bogați, precum actorii Leonardo DiCaprio sau Gerard Butler.

Citește și: Românce la Cannes. Ce rochii au purtat Gina Chirilă și Mădălina Ghenea, pe covorul roșu

Citește și: Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov, primele imagini ca iubiți. Românca și tenismenul apar în ipostaze „fierbinți”