Filmul „21 de rubini”, filmat în iarnă la Oradea, având în distribuție vedete de talie mondială precum Mickey Rourke, Elisabetta Pellini şi Anthony Delon, s-a lansat în cinematografele din țară. Premiera de gală a avut loc joi, 19 octombrie, în prezența actorilor, la Cineplexx din Mall Băneasa, București.

Loredana Groza, care face și ea parte din distribuție, a mers la premieră cu cele mai dragi persoane din viața ei, tatăl, poetul Vasile Groza (86 de ani), și fiica, Elena Boncea (21 de ani). Lori nu s-a dezis și a purtat o ținută care nu putea trece neobservată. Pantaloni negri cu vipușcă, un sacou scurt și un corset împodobit cu cristale, cu cupe ascuțite, care amintește de celebrul sutien Jean Paul Gaultier, purtat de Madonna în videoclipul iconic al melodiei Vogue.

Lori a socializat, a zâmbit în fața fotografilor, dar a fost extrem de grijulie și cu tatăl ei, care are o vârstă respectabilă, 86 de ani, și care a fost tare mândru să-și însoțească fiica la premieră.

Anthony Delon, fiul cel mare al legendarului actor francez Alain Delon, a fost încântat de revenirea în România și a fost o prezență șarmantă la premiera de la mall. I-au ținut companie și alte vedete autohtone, printre care marele actor Dorel Vișan, designerul Cătălin Botezatu, omul de radio Daniel Buzdugan și, evident, artista noastră, Loredana Groza.

loredana-groza-catalin-botezatu-si-fiicaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Anthony Delon și Mickey Rourke joacă în filmul românesc „21 de rubini”

Filmul „21 de rubini”, care a intrat în cinematografele din toată țara, spune povestea Ninei, o tânără procuroare interpretată de Corina Moise.

Nina, împreună cu iubitul ei, Yuri, regizor de film, lucrează la dezvoltarea unui scenariu, inspirat dintr-un tablou de familie. Personajului Yuri îi va da viață actorul franco-american Anthony Delon, fiul celebrului star Alain Delon, anunță tvr.ro.

Tensiunile politice de la sfârșitul anului 2022, o aduc pe Nina în atenția publică, numele ei fiind vehiculat pentru poziția de Procuror General al României. Numirea în această funcție depinde, însă, de Mickey Mandovanis (Mickey Rourke), Secretar de Stat al Guvernului american, și de Nicoletta Delalachiessa (Elisabetta Pellini), reprezentanta Comisiei Europene.

Întâlnirile cu aceștia se transformă într-un veritabil examen, care, dublat de căutările artistice și de relația amoroasă cu Yuri, îi dezvăluie Ninei chipul societății în care trăiește.

Producătorii filmului sunt Laura Mega și Silviu Ciobanu, director de imagine este Liviu Mărghidan. Producători executivi sunt Natalia Neag și Kimberly Hines. Montajul este semnat de Corina Stavilă, iar sunetul, de Mihai Bogos.

Alain Delon are trei copii

În afară de regretatul Ari Boulogne, pe care l-a avut din relația cu solista Christa Päffgen (Nico), și pe care nu l-a recunoscut niciodată, Alain Delon are trei copii legitimi. Fiul cel mare, Anthony Delon (59 de ani), este actor și antreprenor. Din relația sa cu fotomodelul Rosalie van Breemen îi are pe Anouchka Delon (32 de ani), scriitoare și actriță, și pe Alain Fabien Delon (29 de ani), fotomodel și actor.  

Citește și: Imagini cu fiul lui Alain Delon, la plimbare prin Oradea. Ce face Anthony Delon în România

Citește și: Loredana Groza a împlinit 53 de ani. Cu cine s-a distrat în club și cum s-a îmbrăcat la petrecerea de ziua ei