Executat silit pentru un împrumut de la bancă în valoare de 5,5 milioane de euro, pe care nu a reușit să-l mai achite, Irinel Columbeanu a rămas fără vila somptuoasă de la Izvorani, dar și fără mai multe terenuri la Ciolpani. A ajuns să locuiască cu chirie, în Colentina, iar viața de acum să contrasteze puternic cu cea de pe vremuri, de milionar aflat topul bogătașilor României.  

Irinel Columbeanu a dezvăluit însă că planul de a părăsi proprietatea a fost făcut cu mult înainte ca banca să îl execute silit. „Locuitul în vila de la Izvorani începu să le stea în gât amândurora. Lui nu-i mai plăcea acolo, pierdea prea mult timp pe drum, DN 1 era din ce în ce mai aglomerat, plus casa aceea mult prea mare mai avea un pic și cădea pe ei. Ea se simțea ca-n pustietate, de altfel i-o și spusese, era departe de orice. Plus că din cauza distanței nu avea nicio prietenă”, scrie Irinel, în carte, potrivit Playtech.ro.

vila-izvorani-irinelSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Fostul milionar se referă la relația pe care o avea, în vremea aceea, cu Oana Cojocaru, cu 39 de ani mai tânără decât el. Cei doi s-au cuplat în primăvara anului 2018, iar vila a fost scoasă la licitație în 2020.

Cu ce a plecat Irinel Columbeanu din vila de la Izvorani

Irinel Columbeanu a dezvăluiti, pentru sursa anterior citată, și cu ce bagaje a plecat de acasă. „Din casa de la Izvorani am luat numeroasele valize știind că urmau și alte mutări cărora am putut intui la acea vreme că ne-ar fi fost mai mult ca sigur necesare. Am lăsat multe haine de iarnă, costume, pantofi, mizând la acea vreme pe faptul  că nu o să îmi facă imediat  ulterior trebință”, a povestit Iri. Pe 31 octombrie 2020, vila de la Izvorani s-a făcut scrum în urma unui incendiu de proporții.