Libertatea pentru femei: Denis, cu ce gânduri ai acceptat provocarea de a fi antrenor la Vocea României si cum te simți acum, odată ”intrat în horă”?

Denis Roabeș (The Motans) S-a întâmplat totul pe neașteptate, nu mă gândeam sincer că o să fiu ales, dar am acceptat pentru că mă simțeam pregătit pentru asta, a fost și încă este o mare provocare. Un show TV de această amploare este o responsabilitate enormă, în special pentru cineva care nu a mai avut de-a face cu lumea televiziunii. Dar am fost și încă sunt extrem de entuziasmat de acest proiect.

Cum resimți responsabilitatea de antrenor?

Da, exact așa cum spuneam, e o mare responsabilitate, uneori copleșitoare, dar am o echipă extraordinară și fiecăruia dintre noi ne place foarte mult ceea ce facem, iubim muzica și iubim oamenii, deci cumva, până la urmă, e o experiență foarte frumoasă.

Cum e chimia cu ceilalți antrenori, cum l-ai descrie pe fiecare în parte în câteva cuvinte?

Cu Irina (n.r. Irina Rimeș) sunt prieten de mult, deci acolo totul e clar. Theo Rose m-a surprins cu vocea și cu personalitatea ei, este o persoană foarte faină, din toate punctele de vedere. Smiley e exact așa cum îl știți toți de-atâta vreme, un artist serios. Iar de la Tudor simt că am multe de învățat.

denis-roabes-si-bianca-spermezan-iubita-lui-3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Cum crezi că te văd ei pe tine?

Nu m-am gândit la asta, aștept să citesc ce răspund ei la asta! (râde)

Ce ai descoperit la Vocea României, ceva la care nu te-ai fi așteptat?

Ar fi multe lucruri, dar cred că cel mai marcant ar fi oamenii pe care i-am întâlnit. Mulți oameni minunați pe care poate altfel n-aș fi avut ocazia să-i întâlnesc.

Care este fața nevăzută a lui Denis The Motans, pe care o arăți doar celor apropiați? Ce nu vede toată lumea în ceea ce te privește?

Deși poate nu pare din media, eu sunt foarte deschis față de publicul meu, cei care vin la concertele mele știu asta, îmi place mult să stau de vorbă cu ei și sunt fix așa cum sunt și cu cei apropiați. Deci nu există nicio față nevăzută. Poate doar în privat glumesc mai mult.

Ai văzut vreodată propria ta sensibilitate ca pe o slăbiciune?

Eu cred că sensibilitatea, îndreptată în direcția care trebuie, este o armă foarte puternică.

Cum creezi cel mai bine, care e starea ta preferată? Cea în care ești îndrăgostit și iubești sau când suferi?

Starea mea preferată e cea de fericire (râde). Muza și inspirația nu țin neapărat cont de aceste detalii.

Crezi că există dragoste fără suferință?

Cu siguranță.

Care este antidotul pentru o dezamăgire afectivă? În afară de muzică?

Muzică, prieteni, o nouă dragoste? (râde)

Care este una dintre calitățile tale pe care te bazezi cel mai mult în situații-limită?

Sângele rece. Sunt o persoană foarte pragmatică.

De ce fel de persoane îți place să te înconjori și cum te inspiră oamenii, ce-ți place să observi cel mai mult la ei?

Îmi plac oamenii în general, sunt genul de persoană care crede cu tărie că fiecare are ceva frumos de oferit. Mă înconjor cu oamenii care-mi împărtășesc principiile și-mi place să observ și analizez perspectivele diferite față de ale mele în diverse situații.

NU POT TRĂI FĂRĂ… aer? (râde) Dragoste, familie, prieteni… cele clasice.

Citește și: Cine e iubita lui The Motans. Juratul de la „Vocea României” este tare îndrăgostit: „Bianca este insula mea”

Citește și: Cum o cheamă în buletin pe Irina Rimes. 10 lucruri mai puțin știute despre antrenoarea de la „Vocea”. Cristi Tabără i-a schimbat destinul cu un telefon