Horia Brenciu (51 ani) are patru copii: doi sunt ai soţiei sale, producătoarea TV Alice Dumitrescu, a treia este Mina (11 ani), rodul iubirii lui cu Alice, iar al patrulea, Toma (9 ani), este un băiețel pe care l-au înfiat de bebeluş. Mina, singurul copil biologic al lui Horia, a împlinit 11 ani pe 1 noiembrie, iar juratul de la „Vocea României” (PRO TV) nu putea să nu marcheze momentul și în mediul online.

Horia a publicat câteva imagini duioase cu el și cu fata lui, alături de o urare care a atras sute de mesaje: „O cheama Mina. O cunosc de 11 ani. E iubitoare, sensibilă, plină de surprize și mereu zâmbitoare. E fata mea cea mică, o iubesc la nebunie și astăzi e ziua ei! La mulți ani, minunea lu’ tata!”, a scris Horia în dreptul imaginilor, în care apare efectiv cu lacrimi de fericire în ochi.

Din câte se vede, fetița seamănă leit cu tatăl ei, și din punct de vedere fizic, dar și la temperament. Este ghidușă, haioasă, simpatică și aduce multă energie pozitivă în jurul ei.

Mina Brenciu, născută pe 1 noiembrie, a fost botezată cu nume Sfântului Mina, ocrotitorul celor păgubiți, pe care credincioșii îl prăznuiesc pe data de 11 noiembrie.

alice-brenciu-si-minaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Horia Brenciu și Alice Dumitrescu au patru copii

Horia Brenciu a povestit cum l-a adoptat pe Toma. El a dezvăluit că mai are un fiu abia în decembrie 2016, de Crăciun, în prima ediţie a emisiunii “Uniplay”, pe care o prezenta atunci la Antena 1, alături de Diana Munteanu.

Toma este băiatul nostru. Are 2 ani şi 6 luni. Este adevărat că nu l-a purtat Alice în burtă, însă este băiatul nostru din clipa în care a venit pe lume. Este o minune de copil, este inteligent, talentat la cântat şi la fotbal şi extrem de iubitor. Este dragostea noastră şi a tuturor celor care-l cunosc. Dumnezeu este mare şi ne-a dat acest dar minunat, pe lângă celelalte trei fete”.

horia-brenciu-si-familia2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 10 / 13

Într-un interviu acordat Eugeniei Vodă la TVR1, la finalul anului 2019, Horia Brenciu a făcut declarații emoționante despre familia lui, încă de la începuturi.

„Când am devenit tatăl lor oficial, Maria avea 7 ani şi Andreea, 15 ani. Îmi spun şi Horia, şi tati, dar şi tato. În 2012, pe 1 noiembrie, a venit pe lume fetiţa noastră, Mina.

Toma a venit la noi fără să căutam neapărat un copil. Dumnezeu ni l-a dat printr-un concurs de împrejurări favorabile. Atunci am înţeles, o dată-n plus, că dacă ţi-e dat să primeşti ceva, totul se poate împlini. Auzisem de la nişte cunoştinţe de familie despre o tânără domnişoară care vrea să avorteze şi atunci am făcut toate demersurile. Am zis, «Nu-l avortează, îl vrem noi!». Soţia mea a fost cu ea peste tot. Era minoră. I-am asigurat toate elementele unei naşteri normale. După ce a născut, Alice l-a adus acasă. Am făcut toate hârtiile necesare”, a dezvăluit Horia Brenciu la ”Profesioniştii”.

Citește și: Magda Catone a împlinit 65 de ani. Ce spune actrița despre fiul ei cu Șerban Ionescu: „Relația mea cu Carol este completă, mă hrănește total”

Citește și: Luminița Anghel, imagine adorabilă cu unicul ei fiu biologic. Filip e un elev model și seamănă leit cu tatăl lui