Bomba absolută a venit în momentul în care fostul manechin a dezvăluit că a fost curtată de Leonardo Di Caprio, chiar anul acesta, la Cannes, de unde imaginile cu ea au făcut furori.

„LeonardoDiCaprio mi-a făcut avansuri anul acesta. Ne-am întâlnit la Cannes. Probabil că el credea că aveam 23-24.”, a spus vedeta în cadrul emisiunii, știindu-se faptul că actorul nu iese decât cu fete foarte tinere. Numai că ea e femeie ”serioasă”, căsătorită și mama unei fetițe superbe.

gina-chirilaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 19

Gina Chirilă, fost manechin, are 29 de ani și propria afacere, ea având un atelier de haine, care se bucură de succes. Ea și Bogdan Vlădău s-au căsătorit în 2018 și sunt părinții unei fetițe la a cărei creștere ajută ambele bunici, după cum recunoștea într-un interviu mai vechi tatăl.

Revenind la Gina Chirilă, de o frumusețe răpitoare, pe lângă gigantul actor, ea a mai fost curtată și de alte nume celebre, precum Danielle Cavalli, cunoscut în lumea antreprenoriatului și fiul lui Cavalli, dar și de actorul Adrian Grenier. A ales însă să rămână în brațele unui român, cel care a și făcut-o mămică.

Gina Chirilă, despre cruda viață de supermodel

Gina Chirilă, soția lui Bogdan Vlădău, a activat mulți ani ca model de succes, atât în România, cât și în străinătate. Succesul profesional a pus-o însă într-un mare pericol în urmă cu mai mulți ani. Lucrurile puteau să ia o întorsătură care să o traumatizeze pe viață.

Cu ceva timp în urmă, Gina Chirilă și Bogdan Vlădău au fost invitați în aceeași emisiune, acolo unde au făcut o serie de dezvăluiri zguduitoare. Frumoasa Gina, model de meserie, s-a aflat în pericol în mai multe momente, de-a lungul timpului. În urmă cu 7 ani, vedeta lucra în China, unde a prins un contract avantajos.

Deși lumea modellingului pare strălucitoare și frumoasă, realitatea este mult mai dură. Soția lui Vădău a povestit cum a fost drogată în club și cum a reușit, din fericire, să gestioneze situația. Se consideră norocoasă – alte tinere au ajuns să fie răpite.

„Eu am plecat la 19 ani în China singură, așa am început, dar tot răul spre bine, am acumulat foarte multă experiență. Se întâmplă și în Europa, nu doar acolo, și este important să tragem un semnal de alarmă.

Mi s-au pus droguri în băutură, în club. Noroc că am știut cum să gestionez situația. M-am dus acasă, altfel nu știu ce s-ar fi întâmplat…”, a povestit Gina Chirilă la Pro Tv.

Vedeta spune că a auzit de cazuri în care tinerii au fost drogați și răpiți.

„Fiind o fată care nu consumă așa ceva, am simțit că nu prea mai sunt eu. După am auzit povești, la modul fete care au dispărut de tot, au fost răpite. Un băiat a fost răpit timp de o săptămână, apoi a fost lăsat pe marginea drumului, habar nu are ce i s-a întâmplat. Băieți, fete, nu contează”, a mai spus Gina.

Mai mult, Bogdan Vlădău a dezvăluit că un tânăr s-a întors fără un rinichi.

„Și s-a întors și fără un rinichi. Nu e o glumă”, a completat Bogdan.

„Deși pare o lume perfectă, dacă nu ai grijă de tine și nu știi să te descurci în situațiile astea, e grav ce se poate întâmpla. Nu recomand să începi de la o vârstă fragedă”, a continuat ea.

Mai mult, modelul dezvăluie că a mai avut parte de un incident care a marcat-o profund.

„În Franța am fost pusă în fața unei situații în care puteam fi abuzată, dar, din nou, am știut cum să gestionez. Am pierdut campania. Un fotograf mi-a spus că trebuie să fac ceva cu el ca să primesc acea campanie. La început a fost violent, apoi și-a dat seama că nu e ok și m-a lăsat să plec”, a mai povestit vedeta.

Vezi și Românce la Cannes. Ce rochii au purtat Gina Chirilă și Mădălina Ghenea, pe covorul roșu

Citește și:

Oana Roman a spus cu subiect și predicat ce intervenții estetice are, dar și care este cel mai mare complex al ei: ”Nu am avut complexul că sunt grasă”

Au divorțat, dar niciodată nu s-au despărțit. Carmen Tănase, despre trecutul cu Victor Parhon: ”Am însemnat niște hârtii și am plecat de gât”