Vedeta va împlini pe 9 martie vârsta de 45 de ani. Pentru că a văzut pe pielea e ice înseamnă să fii bolnav, ea a făcut un anunț emoționant chiar de pe patul de spital. Actrița a anunțat că își va dona ziua de naștere copiilor bolnavi de cancer.

„Anul acesta ziua mea de nastere vreau să o dăruiesc pentru salvarea victimelor cancerului atât de inocente…. Dacă ma iubiți daruiti”, a scris Rona pe pagina ei de facebook.

Rona Hartner a fost operată în urmă cu o săptămână la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, după ce medicii au descoperit că are o tumoră pe colon.

Citește și: Emoții mari. A ajuns iar la spital, de 4 ori în 2 luni! Ce se întâmplă cu sarcina ei

 

Rona Hartner a fost operată în urmă cu o săptămână

Intervenția chirurgicală a fost una complicată și  a durat șase ore, dar Rona a ieșit cu bine din operație și este în afara oricărui. Urmează ca medicii să facă biopsia tumorii, iar într-o lună va afla dacă a fost malignă sau benignă.

Medicul Tudor Ciuhodaru a făcut declarații la Star Matinal despre starea de sănătate a Ronei. „Din păcate vorbim despre o afecțiune insidioasă, o afecțiune care nu vorbește, nu se aude, dar atunci când se manifestă poate fi letală. Vreau să insist pe rolul esențial al evaluărilor periodice. (…) Poate că vorbim despre o jenă abdominală, tulburări de tranzit, diaree, sunt semnele precoce ale acestei afecțiuni. Este o operație complicată, colegii mei încearcă să evalueze această patologie tumorală, se pot face teste chiar în timpul operației. În funcție de acest lucru se poate lua o decizie”, a declarat medicul.

Alături de Rona a fost în fiecare cipă logodnicul ei, Herve, care s-a rugat pentru actriță. Actrița a fost cea care a anunțat pe pagina ei de Facebook ca trebuia să plece în Franța, dar are probleme de sănătate și a fost internată de urgență.

Citește și: